MENÜ

AK Parti’li Baybatur’dan CHP’li Özel’e tepki

Muhtırasında 17-25 hukuk darbesinde ve 15 Temmuz darbe girişiminde bu millet vatanını, bayrağını, devletini ve cumhurbaşkanını kimseye vermedi.

Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 20:11 Güncelleme: 11 Ağustos 2025 00:56
AK Parti’li Baybatur’dan CHP’li Özel’e tepki

Muhtırasında 17-25 hukuk darbesinde ve 15 Temmuz darbe girişiminde bu millet vatanını, bayrağını, devletini ve cumhurbaşkanını kimseye vermedi. Yiyen varsa, gönlü yeten varsa Manisa burada buyursun alsın Cumhurbaşkanımızı. Kolaysa gelin buyurun" dedi.

AK Parti Manisa İl Teşkilatı tarihi Kurşunlu Han'da düzenlediği iftar programında bir araya geldi. AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı tarafından davetliler kapıda karşılanırken iftara AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, AK Parti ve MHP'li belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı. İftarların açıldığı programda konuşması yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı AK Parti ve MHP olarak çıktıkları Cumhur İttifakı yolunda yine milletin desteğiyle yeni zaferler kazanacaklarını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise yaptığı konuşmasında CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'i hedef aldı.

"Gözlerinden ve ağzından ateş fışkırıyor"

Gezi davasının ardından söylemleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'i sert bir dille eleştiren Baybatur, "Bir haftadan beri ülkemizde yaşananları görüyoruz. Bir Manisalı olarak bir Manisa milletvekili olarak televizyonlardaki haberleri üzüntüyle takip ediyoruz. Bakıyor ve görüyoruz ki yine Manisa'nın bir milletvekili ne yazık ki Grup Başkanvekilliği yapan yani burada MHP'nin Grup Başkanvekili var hani adam görmek istiyorsak burada bir örneği var. Onu anlatmak için ifade ediyorum. Çıkıyor televizyona Sayın Cumhurbaşkanımızla alakalı ağıza alınmayacak şekilde ağır hakaretler, gözlerinden ağzından adeta ateş fışkırırcasına kin ve nefret içerisinde konuşmalar gerçekleştirdi. Öncelikle şunu söyleyeyim bir Manisalı olarak, utandım ve üzüldüm. Bir Manisalıya böylesi ağır ifadeler yakışmaz. Biz bir gelenek içinde yetişmiş milletvekilleri ve Manisa'nın evlatlarıyız. Manisa tarihi ve geçmişiyle önemli dersler veren bir şehir. Ne yazık ki Gezi'den başlayan 27 Nisan e-Muhtırasıyla devam eden devamında 17-25 ile ve 15 Temmuz ile sirayet eden bir dönem yaşadık. Gezi'de yaşananları hepimiz biliyoruz bu ülkeyi ve bu hükümeti devirmek için hayasızca saldırılar gerçekleştirildi. Buradan hep birlikte sesleniyoruz. Gezi Parkında 27 Nisan e-Muhtırasında 17-25 hukuk darbesinde ve 15 Temmuz darbe girişiminde bu millet vatanını, bayrağını, devletini ve cumhurbaşkanını kimseye vermedi. Yiyen varsa, gönlü yeten varsa Manisa burada buyursun alsın Cumhurbaşkanımızı. Kolaysa gelin buyurun. Biz buradayız. Cumhur ittifakı olarak 81 ilde tüm ilçelerde hamdolsun iftarlarda, değişik programlarda bir araya geliyoruz. Bu ülkeyi, bu vatanı, bu devleti, bu bayrağı, cumhurbaşkanımızı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, ülkülerimizi, sevdamızı kimseye yar etmeyeceğiz. Eğer buna göz diken varsa işte Manisa burada biz buradayız, buyursun gelsin. Bu kadar açık ve net konuşuyorum. Böylesi konuşmalar belki ramazanın ruhuna uygun değil ama yumuşak başlıyız diye uysal koyun değiliz. Ramazanın ruhuna uygun şekilde hareket ediyoruz, nezaket gösteriyoruz, muhabbet gösteriyoruz ama birleri bu muhabbetimizi acziyet olarak algılamasın. Bizler burada tüm teşkilatımızla Manisalılarla dimdik ayaktayız" dedi.

"Bu kadrolara inanmaya devam edelim"

Yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ve bunu yine çözecek olanın Cumhur İttifakı olduğunu kaydeden Baybatur konuşmasını şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki seçimlere doğru giderken ülkemizde sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanımız bunu her seferinde en üst seviyede bunu ifade ediyor. Bunu çözecek yine Cumhur İttifakıdır. Diğer karşı tarafta yuvarlak masa diye ifade edilen 6 tanemi 6 artı bir mi aslında 7 tane de. Bakmayın bir tanesini saklıyorlar. Bizler bu şebekeye karşı 2023'te de yine inşallah Manisa'da yine zafer elde edeceğiz. Yetmeyecek 2024'te yine Cumhur ittifakı olarak zafer bizim olacak. Yeter ki cumhurbaşkanımıza ve bu kadrolara inanmaya devam edelim. Tekrar Ramazanınız mübarek olsun, bayramınız mübarek olsun. Allah sizi bizden bizi sizden bizi birbirimizden ayırmasın diyorum."

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30