Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:08 Yorum: 0

AK Partili Çalık’tan bayram mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda bayramların millet için kenetlenme, birlik ve beraberliğin...

AK Partili Çalık’tan bayram mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda bayramların millet için kenetlenme, birlik ve beraberliğin temin edildiği günler olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Malatya Milletvekili Çalık yayımladığı mesajında bayramların kardeşlik ruhunu pekiştirmeye, birlik ve beraberliğin arttırılmasına vesile olan günler olduğunu ifade etti. Çalık, mesajında "Toplumsal hayata bereket ve zenginlik katan bayramlar, milletimiz için kenetlenme, birlik ve beraberliğin temin edildiği günlerdir. Her bir menfi ve fevri yapılan davranışlardan uzaklaşmak, gönülleri birlikte maneviyata açmaktır" ifadesini kullandı. Açıklamasında 15 Temmuz darbe gecesine de değinen Çalık, "15 Temmuz Gecesi ülkeyi yangın yerine çevirmeye kalkan karanlık şer odakları, milletin çelikten göğsünü delmeyi başaramamıştır. Milli birlik ve beraberlik bilincini silmeye, dini vazifelerimizi yerine getirmemize kastı olanların emel ve gayeleri karanlık kör kuyulara sonsuza kadar atılmıştır. Aynı bataklıktan beslenen diğer fitne sahipleri de milletimizin devletimizin üzerindeki hain istekleri hiçbir zaman hedefe ulaşamayacaktır. Çünkü beslendikleri bataklık gün geçtikçe kurumaktadır. Gerek sınırlarımız içinde gerekse bölgemizde kanlı politikalarını hayata geçirmeye çalışan üst aklın topraklarımıza attığı nifak tohumları kök salmayacaktır. Binlerce yıldır, aynı toprakların hamuruyla yoğrulan ve kardeşçe yaşayan insanların arasında fitne fesat sokmak yeryüzündeki şeytanların bilhassa en büyük gayesidir. Bölgeyi istikrarsızlığa, huzursuzluğa, umutsuzluğa sürüklemeyi amaç edinmişler bilmelidirler ki bu topraklarda hala kurumamış şehit kanı varken hangi bedenlerle bu topraklara basmaya cürret edebileceklerdir" ifadelerine yer verdi. Kurban Bayramının hayır getirmesini temenni eden Çalık'ın mesajında, "Bir zincirinin iki halkası gibi kenetlenen 79 milyonun garbı-şarkıyla; kuzeyi güneyiyle karşıladığı Kurban Bayramımızın hayırlar getirmesini temenni ederim. Komşusu açken tok yatmayı kabul etmeyen bir ümmetin evlatları olan bizler bugün Somali'de, Moritanya'da, Senegal'de, Filistin'de ve Suriye'de yardıma muhtaç dünyadaki tüm mazlum halkların yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha ulaşmanın tarifsiz bir sevincini yaşadığımız Kurban Bayramı çaresizlere çare, derde derman, yaraya merhem olmak için önemli bir fırsattır. Cenab-ı Allah'tan, kendisine sunulan tüm kurbanları kabul buyurmasını, gönüllerimizi Hazret-i İbrahim ile Hazret-i İsmail teslimiyeti ve kurban bereketi ile müzeyyen ve rana kılmasını, ülkemizin muhafaza ve müdafası için cenk yollarının tozunu yutan Mehmetçiklerimizi muzaffer kılmasını, milletimizin birlik ve beraberliğine gölge düşürenleri kahır eylemesini, Kutsal topraklarda Hac vazifesini yerine getiren kardeşlerimizin de ibadet ve dualarını kabul etmesini niyaz ederim. Bu duygu ve düşüncelerimle, milletimizin aynı zamanda Tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder; refah, mutlu, sükunetli ve afiyetli bir bayram geçirmenizi Allah'tan temenni ederim" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber