Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 09 Ağustos 2022 - 09:08 Yorum: 0

AK Partili Turan, muhtarlar ve turizm işletmecileriyle bir araya geldi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık Assos bölgesinde Sivrice Koyu'nda birtakım ziyaretlerde bulundu.

AK Partili Turan, muhtarlar ve turizm işletmecileriyle bir araya geldi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık Assos bölgesinde Sivrice Koyu'nda birtakım ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamasında, "Assos, çok özel bir bölge. Aynı zamanda Aristo'nun şehri. Tarih, doğa ve deniz turizminde Türkiye'de akla gelen ilk yerlerden biri. Bu topraklar, bu kültürler bizlere tarihin bir emaneti. Bizden önceki kuşaklardan devraldığımız emaneti daha ileriye taşımamız gerekiyor. Memleketimizin her bir köşesinde hemşehrilerimizle, şehrimizin tüm dinamikleriyle bir araya gelmeye, dertlerini, beklentilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. En güzeli habersiz ziyaretlerimiz. Balabanlı, Bektaş, Koyunevi ve Çamkalabak köylerimizde muhtarlarımızla ve yerel turizm işletmecilerimizle buluştuk. Hemşehrilerimizin her türlü sorunlarının çözümü, şehrimizin her bir yerinin yeni hizmetlerle buluşması önceliklerimizden olmaya devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber