Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 07 Aralık 2022 - 11:33 Yorum: 0

Akdenizli gençlere eğitim desteği

Akdeniz Belediyesinin, üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan Akdenizli öğrencilere 2 bin 300 TL, 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de bin 300...

Akdenizli gençlere eğitim desteği

Akdeniz Belediyesinin, üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan Akdenizli öğrencilere 2 bin 300 TL, 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de bin 300 TL'lik tutarındaki eğitim desteği için banka kartlarının dağıtımına başlandı.

Akdeniz Belediye Meclisi'nin Ekim ayı ikinci birleşiminde, Meclis üyelerinin oybirliği ile aldığı bir kararla, 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere 2 bin 300 TL; 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de bin 300 TL tutarında eğitim desteği sağlanması kararı alınmıştı. Bu çerçevede sağlanan ve karşılıksız olan eğitim desteğine başvuran öğrencilere banka kartları dağıtılmaya başlandı.

Eğitim destek başvurusunda bulunup banka kartlarını almak isteyen öğrenciler veya yakınlarının, Metropol Gökdelen binası güneyinde, 109'uncu Cadde üzerinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmet binasına başvurması gerektiği bildirildi.

Ayrıca, üniversitelerin 4 ve 2 yıllık bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere teslim edilen banka kartlarına eğitim desteği önümüzdeki günlerde yüklenip cep telefonlarına kısa mesajla bildirileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber