Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Mart 2024 - 15:58 Yorum: 0

AKM Yetişkin Tiyatro Ekibi, ’Bende anahtar vardı’ oyunuyla sahnede

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibi, “Bende anahtar vardı” oyunuyla tiyatro izleyicisiyle buluşacak. Oyun, 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de TUTSO Konferans Salonu’nda...

AKM Yetişkin Tiyatro Ekibi, ’Bende anahtar vardı’ oyunuyla sahnede

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibi, “Bende anahtar vardı” oyunuyla tiyatro izleyicisiyle buluşacak. Oyun, 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de TUTSO Konferans Salonu’nda sahnelenecek ve biletler oyuncak karşılığında verilecek.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibi, “Bende anahtar vardı” oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. Gönül Özkaradayı’nın yazıp yönettiği tek perdelik komedi türündeki oyun, tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.
Oyun, 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de TUTSO Konferans Salonu’nda sahnelenecek. On üç yaş sınırının olacağı oyuna girişler ise, “Bir oyuncak bir bilet” şeklinde olacak.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Yetişkin Tiyatro Ekibi, ‘Bende anahtar vardı’ oyunuyla tiyatroseverlerimizle buluşacak. Girişlerimiz ‘Bir oyuncak bir bilet’ şeklinde olacak. Tüm hemşehrilerimizi 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de TUTSO Konferans Salonu’na davet ediyorum. Kültür sanat faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber