MENÜ

Alanya Belediyesi personeline promosyon müjdesi

Alanya Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Uzaktan bakıldığı zaman pek çok şey söyleniyor,...

Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 20:29 Güncelleme: 15 Eylül 2025 09:18
Alanya Belediyesi personeline promosyon müjdesi

Alanya Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Uzaktan bakıldığı zaman pek çok şey söyleniyor, eleştirilere tenkitlere tabi ki açığız ama bugünün şartlarında en fazla üreten, çalışan belediyeyiz" dedi.

Alanya Belediye Kasım Ayı Meclis Toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı grup sözcülerinin konuşmaları ile başladı. Alanya Belediyesi'nin aldığı restorasyon ödülünden bahseden Başkan Yücel, "Alanya Belediyesi olarak restorasyon çalışmalarımızla bir ödül daha almanın gururunu yaşıyoruz. Belediyemiz tarafından restorasyonu yapılan tarihi Ağaoğlu Hacı Mehmet Konağı, "Başarı Ödülü" ile taçlandırıldı. Ağaoğlu Hacı Mehmet Konağı, yangın ve çeşitli nedenlerden dolayı zarar görmüş ve kullanılamaz duruma gelmişti. Tekrar ayağa kaldırılarak kültürümüze kazandırdığımız Ağaoğlu Konağı restorasyon çalışması ile aldığımız bu ödül, bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Aldığımız ödülün Alanya'mıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni başlayacak olan "Sıfır Atık Mutfakta Başlar" yarışması hakkında bilgilendirme yaparak, "Sıfır Atık Projesi ile ödül alan bir belediyeyiz ve bu konuda örnek çalışmalar yürütüyoruz. 15 Kasım'da "Sıfır Atık Mutfakta Başlar" adlı ödüllü sıfır atık yarışmasını başlatıyoruz. Yarışmamıza vatandaşlarımız 1 ay boyunca hane halkının kullandığı ürünlerin geri dönüşüm malzemelerini toplayıp, belediyemize teslim ederek katılabileceklerdir. 1 ay sonunda en çok atık toplayan 222 yarışmacımız çeşitli hediyelerle ödüllendirileceklerdir" ifadelerini kullandı.

30 yıllık sorun çözüme kavuşuyor

Alanya Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısında yaklaşık 30 yıldır bir türlü çözülemeyen Oba Mahallesi'ndeki Yaşar Doğu Caddesi ile ilgili resmi adımı atıldı. Mahkemenin verdiği karar sonrası yapılacak olan uygulamayı anlatan Başkan Yücel, "O bölgedeki herkes kamu alanını terk ediyor, bu şahıs terk etmiyor, parasını alıyor ve oradaki insanların iş yapmasını engelliyor yolu kapatıyor. Biz bütçe ve plan proje konusunda bir tek vatandaşımızı mağdur etmedik. Siyasi görüşü ne olursa olsun, ırkı, cinsi ne olursa olsun kimseyi mağdur etmedik. Bizim mücadelemiz 50-60 liraya yer alıp 10 kat gösterenler var bu gibi zihniyetlerin aramızdan çıkması için bunları yapmalıyız. Bunların önünde geçemezsek olmaz, bugün ben varım yarın başkası olacak. Belde belediyeler varken bu hatalar yapılmasaydı bu paraları ödüyor olmazdık. Biz hiçbir park alanını düşürmüyoruz. Biz geldiğimiz zamandan beri parkları 4 katına çıkardık. 166 tane park alanı yaptık. Adam parkı bize satıyor sonra tekrar park istiyor" dedi.

Gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye personeline promosyon müjdesi

Toplantının son bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Erkan Demirci söz alarak belediye çalışanlarının banka promosyonları ile ilgili bilgi istedi. Konuyla ilgili İnsan Kaynakları Müdürü Menderes Sivri söz alarak, "2 bin 700'ü aşkın personelimiz var. Mevcut bankamız herhangi bir artış öngörmedi. O yüzden bir komisyon oluşturduk ve bankalarla görüşüyoruz. Uygun teklifler var gelen tekliflere göre önümüzdeki süreçte güzel haberler vereceğiz" dedi.

Başkan Yücel de Alanya Belediye personeline güzel haber vererek, "Henüz bir yıl var mevcut banka ile sözleşmemiz var ama tazminatı ödeyip başka banka ile anlaşacağız" diye konuştu.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30