Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...14:30 Sultangazi’de Ramazan, Aile ve Çocuk söyleşisi ilgi gördü
Sami Er
Spor 08 Aralık 2022 - 12:48 Yorum: 0

ALG Spor’un sportif direktörü Mehmet Yalçınkaya oldu

Gaziantep ALG Spor, sportif direktörlük görevine Mehmet Yalçınkaya'nın getirildiğini açıkladı.

ALG Spor’un sportif direktörü Mehmet Yalçınkaya oldu

Gaziantep ALG Spor, sportif direktörlük görevine Mehmet Yalçınkaya'nın getirildiğini açıkladı.

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin iddialı ekibi Gaziantep ALG Spor'un yeni sportif direktörü belli oldu. Kadın Futbol Süper Ligi A grubunun lideri Gaziantep ALG Spor, sportif direktör olarak Gaziantepli antrenör Mehmet Yalçınkaya ile anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Ali Gözcü ile yapılan görüşme sonrasında Sarı-grili takımın sportif direktörü olan Mehmet Yalçınkaya, "Bilgi ve birikimlerimi Gaziantep ALG Spor'un başarısı için kullanacağım. Kadın futbolunda adından söz ettirmiş ve geçen sezonu şampiyonlukla tamamlamış çok önemli bir takıma geldim. İşimiz kolay olmayacak ve bize güvenenleri mahçup etmemek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Yalçınkaya kendisini ispatlamış bir isim"

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü ise sportif direktör olarak Mehmet Yalçınkaya isminde karar kıldıklarını ve bunun kulüp için de iyi olacağını belirterek, "Mehmet Yalçınkaya Gaziantep'in çok yakından tanıdığı bir isim. Kadın futbolunu çok iyi biliyor ve kulübümüze de katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Çok güzel projelerimiz var ve Mehmet Yalçınkaya hocamızla birlikte önemli işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber