Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
08:54 Gaziantep’te 180 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi08:46 Kütahya’da yaya devriyelerince 117 şahıs ve 16 aracın sorgusu ve denetimi y...08:45 Kütahya’da bölge uygulamasında 82 şahıs ve 49 araç kontrol edildi08:45 Kütahya’da durdurulan araçta uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheli tutuklandı08:44 AK Parti Manyas’ta incelemelerde bulundu08:44 Kütahya Belediye Başkan Vekili Damcı yedek subayların yemin törenine katıld...08:16 "Kafes-17 Operasyonu” ile “İskoçlar Çetesi” olarak bilinen organize suç örg...08:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya:"İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş za...08:00 Bakan Fidan: "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yapılan oylamada ABD’nin...07:09 Kocaeli’de fabrikada çıkan yangın böyle görüntülendi06:02 Apartmanın bodrumunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı05:53 İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı05:35 Kocaeli’de çıkan yangın tüm fabrikayı sardı, gecenin karanlığı alevlerle ay...05:30 Yolcu otobüsüyle çarpışan ticari araç sürücü ağır yaralandı04:54 Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerin...02:56 Ufuk Beydemir önce serum yedi sonra Bursa’da konser verdi02:21 BM Güvenlik Konseyi’nde Gazze oylaması02:05 16 yaşındaki genç babasından habersiz otomobili kaçırdı, sonu hastanede bit...01:51 Bursa’da bir dairede yaşayan 17 kaçak göçmen yakalandı00:42 Gaziantep’te yağış nedeniyle köprülü kavşakta 5 araç sular altında kaldı
Motaş
Spor 04 Ekim 2023 - 12:57 Yorum: 0

Altınordu, düşme hattından kurtulmak istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki ilk 5 maçında 2 puan toplayan ve düşme hattında yer alan Altınordu, bu hafta birebir rakibi olan Adıyaman FK’yı mağlup ederek üst sıralara çıkmak istiyor.TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon oynadığı 5 maçta g...

Altınordu, düşme hattından kurtulmak istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki ilk 5 maçında 2 puan toplayan ve düşme hattında yer alan Altınordu, bu hafta birebir rakibi olan Adıyaman FK’yı mağlup ederek üst sıralara çıkmak istiyor.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon oynadığı 5 maçta galibiyetle tanışamayan ve 2 beraberlik ile 3 mağlubiyet alan Altınordu, düşme hattından kurtulmak için kritik bir haftaya giriyor. 8 Ekim Pazar günü birebir rakibi olan Adıyaman FK’ya konuk olacak kırmızı-lacivertliler, rakibini mağlup etmesi durumunda düşme hattından kurtulacak. İzmir temsilcisi daha sonraki haftalarda ise 14. sırada yer alan Serik Belediyespor ve 18. basamaktaki Kırşehir FK ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Altınordu, 3 puanla tanışmak istiyor
8 Ekim Pazar günü Adıyaman FK ile karşılaşacak olan Altınordu, bu sezonki ilk galibiyetini almak yoğun bir tempo eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor. Henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-lacivertliler, ligde çıktığı ilk 5 maçta 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. İzmir temsilcisinin, bu hafta da kazanamaması durumunda galibiyet hasreti 6 maça çıkmış olacak ve düşme hattında kalmaya devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.