Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Spor 15 Nisan 2019 - 22:53 Yorum: 0

Altınordu - Ümraniyespor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Ümraniyespor'u konuk eden Altınordu, rakibine 2-1 mağlup oldu.

Altınordu - Ümraniyespor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Ümraniyespor'u konuk eden Altınordu, rakibine 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ümraniyespor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından Play-Off barajından uzaklaştıklarını kaydederken, Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de "Play-Off'da karşılıklı maçlarda, kupada ve önceki yıllardan beri süren tecrübemizin iş yapacağını düşünüyorum" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor'a 2-1 yenilen Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi. İlk 6'nın en önemli adayları arasında yer alırken Play-Off barajından biraz uzaklaştıklarını ifade eden Eroğlu, "Kalan 5 maçı en iyi şekilde tamamlayıp diğer takımların kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakibe karşı hücum anlamında çok pozisyon ürettik. Kazandığımız, son vuruşu yapamadığımız pozisyonlar var. İlk yarı 0-0 bitti. İkinci yarı amacımız bu tempoyu arttırıp rakibin dengesini bozmaktı, golü bulduk. 1-0'dan sonra ister istemez rakipten topu alamadık. 1-1'den sonrada girdiğimiz gol pozisyonlarını atsak maç lehimize dönecekti" dedi.

Maçı 10 kişi tamamladıklarını hatırlatan Eroğlu, "Oyunu tutmaya çalışsak da yediğimiz gole kadar gol bulma çabamızı sonuçlandıramadık" diye konuştu.

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise Altınordu karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "En son 4 hafta önce kazandık. Bu maç ilk 6'yı ilgilendiren, her 2 takım için de 6 puanlık bir maçtı. Koşan, mücadele eden, organize bir takım karşısında özellikle ilk yarı kötü oynadık. Belki de ilk defa soyunma odasında futbolcularıma bu sene sesimi yükselttim ama 2. yarı beni mahcup etmediler. İşin güzel tarafı dönüş maçımız oldu diye düşünüyorum. Çünkü bizim ilk 6 içerisinde yer aldığımız zaman Play-Off'da karşılıklı maçlarda, kupada ve önceki yıllardan beri süren tecrübemizin iş yapacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber