12 Nisan gecesi Akçadağ’ın Altunlu köyünde meydana gelen don olayı, kayısı üreticilerini derinden etkiledi. Ağaçların yaprak ve meyvelerine büyük zarar veren bu doğal afet sonrası çiftçiler büyük mağduriyet yaşadı. Yetkililerden destek bekleniyor.
Sayın Hasan Bozkuş, Akçadağ Altunlu köyündeki kayısı üreticilerinin yaşadığı bu talihsiz don olayından dolayı üzüntülerimi belirtmek isterim. 12 Nisan gecesi yaşanan bu donun, kayısı ağaçlarınızın yapraklarına ve meyvelerine zarar vermesi gerçekten çok üzücü bir durum.
Doğal afetler karşısında çaresiz kalmak ve emeklerimizin bir anda yok olması çiftçilerimiz için çok zorlayıcıdır. "Allah'tan gelene ne denir" sözünüz, bu durum karşısındaki teslimiyetinizi ve metanetinizi göstermektedir.
Tüm Altunlu köyü çiftçilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu zorlu sürecin üstesinden en kısa sürede gelmenizi temenni ediyorum. Umarım devletimiz ve ilgili kurumlar da bu mağduriyetin giderilmesi için gerekli destekleri sağlayacaktır.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna yükseldi
Kavga ettiği kişiye otomobille çarptı: 1 yaralı
03Manisa’da otomobil ile ambulans çarpıştı: 5 yaralı
04ABD, Venezuela petrolünün Küba’ya satışını şartlı olarak kolaylaştırma kararı aldı
05Erling Moe ilk antrenmanına çıktı
06UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan takımlar belli oldu
07Tomarza Kaymakamı Eser’den Kıbrıs Gazisi Tektaş’a anlamlı ziyaret
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Göztepe A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Hesap.com Antalyaspor
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük