Eskişehir’de Anneler Günü’nde kimi vatandaşlar kaybettikleri bebeklerinin, kimi vatandaşlar da annelerinin mezarlarını ziyaret edip dua etti. Bebeğini kaybetmiş bir annenin mezar taşını öpüp, ağlaması ise yürekleri dağladı.Eskişehir’de...
Eskişehir’de Anneler Günü’nde kimi vatandaşlar kaybettikleri bebeklerinin, kimi vatandaşlar da annelerinin mezarlarını ziyaret edip dua etti. Bebeğini kaybetmiş bir annenin mezar taşını öpüp, ağlaması ise yürekleri dağladı.
Eskişehir’de Anneler Günü’nde çiçekler ve hediyelerle büyüklerinin kapısını çalarken, annesi veya yavrusu ebediyete intikal eden vatandaşlar ise mezarlıklara akın etti. Mezar başında dua edip Kur’an-ı Kerim okuyan vatandaşlar, kabir üzerindeki otları temizleyip, çiçekleri suladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı’nda ise 2007 yılında bebeğini kaybeden bir annenin yavrusunun mezar taşını öpüp ağlaması yürekleri dağladı.
"10-15 günde bir annemi ziyarete gelirim"
1994 yılında kaybettiği annesininin kabrini her 15 günde bir ziyaret etitğini belirten 79 yaşındaki Halil Koçanlı, "Annemizi ziyarete geldik, inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Allah kimseye böyle bir acı vermesin ama insanın başına geliyor. Senede bir defa değil, 10-15 günde bir annemi ziyarete gelirim. Bir motosikletim var, onunla mutlaka gelirim. Yukarıda da koronadan vefat eden kızım var. Babamı, annemi, kızımı hepsini dolaşıyorum. Böyle bir acıyı anlatması kolay değil, söylemesi bile zor. gerisini siz anlayın" dedi.
"Ben annemi görmek için şimdi Erzincan’dan geliyorum"
Erzincan’dan sadece annesi ve anneannesinin kabrini ziyaret etmek için gelen 70 yaşındaki Suna Konuk ise şöyle konuştu:
"Biz aslen Erzincanlıyız, anneannemizin mezarını Erzincan’dan ziyarete geldik. Annemin de yarın ölüm yıl dönümü, ikisini birden görmeye geldik. Çok hüzünlü hissediyorum Anneler Günü’nde. Üç sene oldu annem vefat edeli, üç senedir geliyoruz. Bu tarif edilmez bir acı, ben de bir anneyim. Annelerinin kıymetlerini bilsinler, gittikten sonra insana dokunuyor. Ben annemi görmek için şimdi Erzincan’dan geliyorum."

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günümüzün en dinamik dijital vitrini olan Instagram, bireysel kullanıcılardan dev markalara kadar herkesin rekabet ettiği devasa bir sahneye dönüştü.
Kartepe’de zabıta ve İl Ticaret Müdürlüğü ekiplerince marketlerde fahiş fiyat artışı, etiket ve gramaj denetimi gerçekleştirildi.Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki zincir marketler ve iş yerleri
Gaziosmanpaşa Belediyesi, kış aylarında ilçede herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması adına hazırlıklarını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, olumsuz hava şartlarında 40 araç ve 100 personel ile 7
Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Otizm Destek Merkezleri, özel bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Otizm Destek Merkezleri’nde sunulan ergoterapi hizmetleriyle,
İş dünyasında sürdürülebilir başarı için teknik yetkinlikler kadar önemli bir faktör de kurum kültürüdür. Bir şirketin değerlerini, çalışma biçimlerini ve kimliğini yansıtan kurum kültürü, hem iç işleyişi hem de dış ilişkileri doğrudan etkiler.
Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir; yerli ve milli olarak geliştirilen yemek platformu Tıkyemek’i tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında, "Esnafın güldüğü, müşterinin mutlu olduğu yemek platformunu ülke çapında standart
Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enver Yaman’ın aziz hatırası, Niğde’de bir eğitim kurumunda ebediyen yaşatılacak.Şehit Piyade Uzman Çavuş Enver Yaman’ın ailesinin talebiyle yürütülen çalışmalar sonucunda, Edikli Çok Programlı Anadol
Osmangazi Belediyesi, kar yağışının etkili olmasıyla birlikte ilçe genelinde sorumluluk alanındaki karla kapanan yollara anında müdahale ederek ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmamasını sağlıyor.Kar yağışının yüksek kesimlerde etkisini göstermesiyle birl
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Trump: “Türkiye’ye F-35 satışını çok ciddi olarak düşünüyoruz"
04Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük