malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Haziran 2024 - 12:22 Yorum: 0

Antalya Bilim Merkezi’nden çocuklara ‘Tematik Bilim Kampı’

Kepez Belediyesi’nin Dokuma Park’ta hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, yaz tatilinde çocuklara bilimsel bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Çocuklar, 7 farklı atölye, 70 tematik alan, 700 eğitim ve etkinlik çalışmasıyla bilimin eğlenc...

Antalya Bilim Merkezi’nden çocuklara ‘Tematik Bilim Kampı’

Kepez Belediyesi’nin Dokuma Park’ta hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, yaz tatilinde çocuklara bilimsel bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Çocuklar, 7 farklı atölye, 70 tematik alan, 700 eğitim ve etkinlik çalışmasıyla bilimin eğlenceli dünyasında aktivitelerle dolu bir yaz tatili geçirecek.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, çocukları yaz tatilinde Tematik Bilim Kampları ile buluşturuyor. Kepez Belediyesi’nin Dokuma Park’ta hizmet veren Bilim Merkezi, bilime ve keşfe meraklı çocuklara, eğlenceli ve öğretici bir ortamda unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak. Çocuklar, 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak bilim kampı etkinlikleri çerçevesinde; 7 farklı atölye, 70 tematik alan, 700 eğitim ve etkinlik çalışmasıyla bilimin eğlenceli dünyasında aktivitelerle dolu bir yaz tatili geçirecek. Bilim atölyeleri ve tematik bilim kampları, hafta içi saat 09.30 ile 17.30 saatleri arasında 10 hafta boyunca devam edecek. Programda bilim, sanat ve seramik atölyeleri, oryantring, açık hava etkinlikleri, satranç, drama, bilimsel teknik geziler ve eğlenceli yarışmalar gibi birçok aktivite bulunuyor. Zengin içeriği ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı bilim kamplarına 7-14 yaş arası çocuklar katılabilecek. Bilimle dolu bir yaz tatili geçirmek isteyenler www.antalyabilimmerkezi.com adresinden online kayıt yaptırabilecekler.
Antalya Bilim Merkezi, her hafta farklı temalarla gerçekleştirilecek Tematik Bilim Kampları ile çocukların bilimsel motivasyonunu artırılmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri