Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 11 Mart 2024 - 11:54 Yorum: 0

APPIS platformu Singapur’da bir araya gelecek

Sağlık hizmeti paydaşları, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’da daha iyi hasta sonuçlarına yönelik eylemlere öncelik vermek için APPIS Summit 2024’te bir araya geliyor. APPIS Summit 2024’te, 40’ın üzerinde sağlık alanında uzman konuşmacı sa...

APPIS platformu Singapur’da bir araya gelecek

Sağlık hizmeti paydaşları, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’da daha iyi hasta sonuçlarına yönelik eylemlere öncelik vermek için APPIS Summit 2024’te bir araya geliyor. APPIS Summit 2024’te, 40’ın üzerinde sağlık alanında uzman konuşmacı sağlık okuryazarlığı, sağlık politikalarının şekillendirilmesi ve geleceğe hazır olma gibi kritik konuları ele alacak.

APPIS 2024 Konseyi tarafından ortaklaşa oluşturulan ve Novartis tarafından finanse edilen 4’üncü geleneksel Hasta İnovasyon ve Çözümler için İşbirliği ve Ortaklıklar (APPIS) Zirvesi, 19-20 Mart tarihlerinde Singapur’da gerçekleştirilecek. Zirve, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’daki hastaların erişiminin önündeki engelleri ele almak için anlamlı ortaklıkları kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bu yıl APPIS Zirvesi’nde sağlık uzmanları, hasta liderleri, kamu temsilcileri ve sağlık gazetecileri de dahil olmak üzere 40’ın üzerinde konuşmacı yer alacak.

APPIS 2024’ün Stratejik Danışmanı Rod Padua, "Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’daki sağlık hizmetleri sorunları çok çeşitli ve karmaşıktır. Hastalar genellikle sağlıkla ilgili yanlış bilgilerden, olumsuz sağlık hizmeti deneyimine yol açan karmaşık ve günümüz koşullarına ayak uyduramamış sağlık politikalarına kadar bir çok zorlu engelle karşılaşıyor. APPIS platformu son dört yılda sağlık ekosistemimizi ve ilgili herkesi, bölgemizdeki hastaların karşılaştığı en büyük zorlukları ele alma konusunda işbirliği yapmak üzere bir araya getirdi ve hastalar için olumlu etkilerini şimdiden gördük" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber