Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2024 - 09:48 Yorum: 0

Aras’ta Geleneksel Bayramlaşma

Ramazan Bayramı sonrası personel ile bir araya gelen Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışanların bayramını kutladı.Aras ailesini bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Akbaş, bayramların birliktelik ve paylaşma duy...

Aras’ta Geleneksel Bayramlaşma

Ramazan Bayramı sonrası personel ile bir araya gelen Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışanların bayramını kutladı.
Aras ailesini bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Akbaş, bayramların birliktelik ve paylaşma duygusunu artırdığını söyledi.
Resmi tatilin sona ermesi ile birlikte mesaiye başlayan Aras EDAŞ personeli Genel Müdürlük binasında bir araya gelerek gelenekselleşen bayramlaşma kutlamasını yaptı. Konferans salonunda konuşma yapan Genel Müdür Fikret Akbaş: “Bayramlar birlikteliğin en önemli sembollerinden biridir. Siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek gelenekselleşen bayramlaşma programımızı kutlamaktan mutluluk duyuyorum. Hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, hepinizin bayramını tekrardan tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Hizmet binasının fuaye alanında gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde çalışanlar da birbirleriyle bayramlaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber