Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Şubat 2023 - 17:33 Yorum: 0

Artuklu Belediyesinden kar mesaisi

Mardin'de kar yağışının vatandaşları ve trafiği olumsuz etkilememesi için Artuklu Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Artuklu Belediyesinden kar mesaisi

Mardin'de kar yağışının vatandaşları ve trafiği olumsuz etkilememesi için Artuklu Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Yurtta etkili olan kar yağışı, Artuklu'da da birçok cadde ve sokağı karla kapladı. Artuklu Belediyesi karla mücadele ekipleri; araçların ve vatandaşların yağıştan etkilenmemesi için anında müdahale gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin merkez ve kırsal mahallelerde kar küreme çalışmaları gün boyu devam etti. Hazırda bekleyen belediye ekipleri, mahallelerde yerinde incelemeler ve müdahaleler yaparak, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek çalışmalar gerçekleştirdi.

"Karla mücadele çalışmaları yürütüyor"

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarılar sonrası ekiplerin hızlı bir şekilde hazırlıklarını tamamlayıp "kar" nöbetine başladıklarını ifade eden Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede,"Büyük bir özveriyle çalışan karla mücadele ekiplerimize teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz, kar yağışının etkisini göstermeye başladığı ilk dakikalardan itibaren sahada karla mücadele çalışmaları yürütüyor. Vatandaşlarımız mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber