Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 29 Mart 2023 - 14:58 Yorum: 0

Avrasya Üniversitesi Rektörü Terzioğlu’na KTÜ Rektörü Çuvalcı’dan "Hayırlı olsun" ziyareti

Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu'na Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.

Avrasya Üniversitesi Rektörü Terzioğlu’na KTÜ Rektörü Çuvalcı’dan 'Hayırlı olsun' ziyareti

Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu'na Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Füsun Terzioğlu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek "Avrasya Üniversitesi'nin bir ferdi olma ayrıcalığı ile yeni başlamış olduğum bu görevde, Karadeniz Teknik Üniversitesi gibi çok değerli bir paydaşımız ve diğer paydaşlarımızla birlikte büyük başarılara imza atmak en büyük hedefimizdir. Hem şehrimiz hem de ülkemiz için üstlenmiş olduğum bu önemli görevde birlik ve dayanışma içerisinde bilim ve teknolojinin ışığında ortak projeler üreterek çalışma sinerjimizi arttıracağız. Bu anlamda Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın bilgi ve deneyimlerinden her zaman yararlanmak isteyeceğiz. Her daim başarıyı birlikte paylaşmak dileğiyle, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber