Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...22:39 Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu22:38 Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto22:37 Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı22:37 Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada22:33 Almanya’da polisten Filistin destekçilerine sert müdahale
Türkiye 15 Mart 2024 - 15:13 Yorum: 0

Aydın şehidini uğurladı

Konya’da NF-5 tipi eğitim uçağının düştüğü yerde çalışma yaparken şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven’in cenazesi, memleketi Aydın’ın Efeler ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.Şehit Ercan Güven için Konya Havaal...

Aydın şehidini uğurladı

Konya’da NF-5 tipi eğitim uçağının düştüğü yerde çalışma yaparken şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven’in cenazesi, memleketi Aydın’ın Efeler ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Şehit Ercan Güven için Konya Havaalanı’nda tören düzenlendi. Törende şehit Uzman Çavuş Güven’in özgeçmişi okunarak, dua edildi. Duanın ardından şehidin cenazesi askerlerin omuzlarında uçağa taşındı. Evli ve 1 çocuk babası olan şehidin cenazesi, Konya’dan askeri uçakla Çıldır Havaalanı’na getirildi. Buradan Aydın’ın Efeler ilçesi Girne Mahallesi’ndeki baba ocağına getirilen şehit için helallik alındı. Bu sırada şehidin eşi Cansu Güven, oğlu Ahmet Güven ile annesi Hatice ve babası Yusuf Niyazi Güven gözyaşlarını tutamadı. Şehidin cenazesi, Girne Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri bando tarafından hazırlanan kortej eşliğinde Kemer Mezarlığı’na götürüldü. Duygu dolu anların yaşandığı törende şehit Güven, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, AK Parti Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, kurum müdürleri, şehidin ailesi, yakınları, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber