Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Mart 2023 - 10:43 Yorum: 0

Aydın’da Yunus ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

Aydın'da Yunus ekipleri yapmış oldukları çalışmalarda aranan şahısları yakalarken, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.

Aydın’da Yunus ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

Aydın'da Yunus ekipleri yapmış oldukları çalışmalarda aranan şahısları yakalarken, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı görev yapan Yunus ekipleri gün içinde yapmış olduğu çalışmalarda, içerisinde 3 şahsın bulunduğu araçtan iki poşet içerisinde yaklaşık 90 gram metamfetamin ele geçirirken, şahıslara uyuşturucu madde ticaretinden işlem başlatıldı. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda, narkotik suçlarından aranan 2 şahısla, üzerine narkotik bulunduran 1 şahıs, 2 ayrı şahıstan 2 adet ruhsatsız tabanca ve toplam 28 fişek ile 1 adet çalıntı oto ele geçirildi. Ayrıca ekipler 1 şahsı hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı. Yunus ekiplerinin yapmış olduğu uygulamalar sırasında Ilıcabaşı eski Nazilli yolu üzerinde hakkında 16 yıl hapis cezası ve iki ayrı hırsızlık suçundan aranan Ö.K. da yakalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber