Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...22:39 Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu22:38 Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto22:37 Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı
Yerel 22 Mayıs 2017 - 18:53 Yorum: 0

Bahar turnuvasında şampiyon Mersinli oldu

Manisa'nın Salihli ilçesinde mahalleler arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlen ve bu yıl 8'inci gerçekleştirilen "Bahar...

Bahar turnuvasında şampiyon Mersinli oldu

Manisa'nın Salihli ilçesinde mahalleler arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlen ve bu yıl 8'inci gerçekleştirilen "Bahar Turnuvası"nda şampiyon Mersinli Mahallesi oldu.

Mahalleler arasında düzenlenen 8. Bahar Turnuvası tamamlandı. Hasan Akgül öncülüğünde düzenlenen turnuvaya ise Mevlütlü, Torunlu, Yeşilova, Kemaliye, Sanayispor, Onurspor ve Mersinli mahalleleri katıldı. Son derece çekişmeli ve dostluk çerçevesinde geçen ve Torunlu Mahallesi futbol sahasında lig usulü oynanan maçlar sonunda Yeşilova, Kemaliye, Sanayispor ve Mersinli play-off'a kaldı. Play-off maçlarında ise Kemaliye'yi yenen Yeşilova ve Sanayispor'u yenen Mersinli finale yükseldi. Durasıllı Atatürk Stadı'nda oynanan final maçında rakibi Yeşiolva'yı 6-3 yenen Mersinli Mahallesi 8. Bahar Turnuvası'nın şampiyonu oldu. Turnuvayı tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hasan Akgül, "Mahalleler arasındaki kaynaşmayı ve dostluğu pekiştirmek adına düzenlediğimiz turnuvaya 8 takım katıldı. Fair play çerçevesinde geçen maçlar sonunda Mersinli Mahallesi şampiyonluğa ulaştı. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Akgül, mahalleler arası futbol turnuvasını düzenlemeye önümüzdeki yıllarda da devam edeceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber