Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 21 Ekim 2023 - 17:40 Yorum: 0

Bakan Ersoy: “Kepez Bilimfest diğer şehirlere örnek olmalı”

Antalya’nın Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Antalya Bilim Festivali’ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “İnşallah Kepez’in BİLİMFEST’i diğer şehirlerimize de örnek olur. Gençleri teknolojiye heveslendiren, t...

Bakan Ersoy: “Kepez Bilimfest diğer şehirlere örnek olmalı”

Antalya’nın Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Antalya Bilim Festivali’ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “İnşallah Kepez’in BİLİMFEST’i diğer şehirlerimize de örnek olur. Gençleri teknolojiye heveslendiren, teknolojiye olan ilgilerini artıran bu tarz etkinliklerin tüm Türkiye’ye 81 ilimize yayılması gerekiyor" dedi.
Kültür ve Tuzim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Bilim Festivali’ni ziyaret etti. Bakan Ersoy’a, Antalya Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve İbrahim Ethem Taş eşlik etti. BİLİMFEST’in ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün rehberliğinde festival alanını gezen Kültür ve Tuzim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kurum ve kuruluşların stantlarına da uğradı. Antalya Bilim Festivali hakkında duydu ve düşüncelerini aktaran Bakan Ersoy, “BİLİMFEST ismiyle çok uyumlu bir etkinlik olmuş. Gençlerimizin teknolojiye olan ilgisini gördükçe çok daha mutlu oldum. Biraz önce Antalya TEKNOKET’te üniversite öğrencilerini gezdim . Çağımızın ihtiyacı olan teknolojiyi üretmek için yaptıkları çalışmaları gördüm. Pil teknolojisiyle ilgili bir çalışmaydı. Bu kadar genç yaşta buna ilgi duyuyor olmaları konsantre bir şekilde başarıyor olmaları geleceğimiz açısından aslında bize ümit veriyor. TEKNOFEST’ler de bunu tetikleyen festivaller. Antalya’da da BİLİMFEST bunu tetikliyor. Başta Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü olmak üzere emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etmek istiyorum, onları tebrik etmek istiyorum. İnşallah Kepez’in BİLİMFEST’i diğer şehirlerimize de örnek olur. Gençleri teknolojiye heveslendiren, teknolojiye olan ilgilerini artıran bu tarz etkinliklerin tüm Türkiye’ye 81 ilimize yayılması gerekiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber