Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.38’inci İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kutlamalarını Kayseri’den başlatmak üzere şehre gelen...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.
38’inci İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kutlamalarını Kayseri’den başlatmak üzere şehre gelen Bakan Işıkhan’ı Başkan Büyükkılıç, belediye başkanlık girişinde çiçeklerle karşıladı.
Bakan Işıkhan’dan Ahi Evran’ın Kenti Nitelemesi
Kayseri’de bulunmaktan ve Başkan Büyükkılıç ile Kayserililerin samimi, güler yüzlü misafirperverliklerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, "Gerçekten Ahi Evran’ın şehrinde bulunmaktan dolayı ayrı bir heyecan içerisindeyim ki 38’inci İş Sağlığı ve Güvenliği Haftamızı da Kayseri’de kutlamaktan, başlatmaktan dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu.
"Avrupa’da Olmayan Merkezlerin, Kayseri’mizde Olmasından Dolayı Büyük Memnuniyet Duydum"
Bakan Işıkhan, sanayinin, ticaretin en önemli merkezlerinden bir tanesi olarak nitelediği Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yapmış olduğu hizmet ve çalışmaları da yakından görme fırsatı bulduklarını vurgulayarak, Büyükkılıç ve ekibini tebrik etti. Işıkhan şunları söyledi:
"Ayrıca sizi tebrik ediyorum. Gerçekten hem millet bahçemizde hem tarihi dokuya verdiğiniz önem ile birlikte ki gastronomi ile ilgili merkezimizi de gördük. Gerçekten Avrupa’da olmayan merkezlerin, sistemlerin Kayseri’mizde olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duydum."
Bakan’dan Kayseri için 2 bin 500 Kişiye İstihdam Müjdesi
Bakan Işıkhan ayrıca Kayseri genelinde olmak üzere ‘İş Gücü Uyum Programı’ kapsamında 2 bin 500 kontenjan ayırdıklarını da duyurarak hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette, Kayseri’nin, ticaretin, sanayinin önemli merkezlerinden birisi olduğunu, tarım ve hayvancılıkta da büyük mesafe kat ettiklerini ve turizm odaklı çalışmaları ile birlikte eğitime olan katkı ve yaklaşımları ile de gelişim sağladıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise Davut-El Kayseri’nin de Kayserili olduğuna işaret etti. Büyükkılıç, "Böyle güzel bir şehirde, kadim medeniyetler şehrinde bulunuyorsunuz. O açıdan sizlerle bir araya gelmekten keyif alıyoruz" dedi.
"Eser Siyaseti ya da İnsanlara Hizmet Siyasetini Önemsiyoruz"
Konuşmasında aidiyet duygusuna ve önemine de değinen Başkan Büyükkılıç, kentte uyum ve dayanışma içerisinde el ele, yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştuklarını ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın vurguladıkları gibi eser siyaseti ya da insanlara hizmet siyasetini önemsiyoruz. Ben Kayserili hemşehrilerimize bizlere bu hizmet fırsatını verdikleri için minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Şehrimizde sizi görmekten onur duyduğumuzu paylaşıyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.
Ziyarette Vali Gökmen Çiçek ve AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy, ilçe belediye başkanları ve kamu kurum temsilcileri de yer aldı.
Işıkhan, ziyarette şeref defterini de imzalarken, ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
(GÜNCELLENDİ) CHP Kurultayı Soruşturmasında 13 Gözaltı
Gazeteci Berkman Dulcan'ın Acı Günü
03İstanbul’da Dev Sahte Para Ve Altın Operasyonu
04MİT’ten Sınır Ötesinde Kritik Operasyon: Kırmızı Bültenle Aranan 10 DEAŞ’lı Yakalandı
05Yeşilyurt Belediyesi’nden Kurban Bayramı Öncesi Yoğun Denetim!
06Elazığ-Bingöl Sınırındaki Özlüce Barajı'nda 7 Yıl Sonra Bir İlk
07Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük