Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Biz milletimize verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. İstanbul’da şu anda 44 bin konutun inşası devam ediyor" dedi.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kur...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Biz milletimize verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. İstanbul’da şu anda 44 bin konutun inşası devam ediyor" dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gerçekleştirilen grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Muhalefetin gündeminin kendilerini ilgilendirmediğini söyleyen Kurum, millete verdikleri sözleri tutmaya devam edeceklerini belirtti. Kanal İstanbul üzerinden polemik oluşturmanın, konuyu başka yerlere çekme çabasının milletin nezdinde karşılıksız kalacağını kaydeden Bakan Kurum, bir basın mensubunun "İstanbul’da yapılan konutların Kanal İstanbul projesi ile ilgisi var mı?" sorusu üzerine şunlanı söyledi:
"Konutların Kanal İstanbul projesi ile bir alakası yok. O konutlar daha önce seçim meydanında söz verdiğimiz, milletimize sosyal konut yapılacağı ve ev sahibi olmayan vatandaşlarımızın ev sahibi olması için yaptığımız bir çalışma. Kuralarımız çekildi. Konutları alan her bir vatandaşımız, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Yani onların söylediği gibi Araplara veya herhangi bir ülkenin, devletin vatandaşına konut satılmış değil. Alanların hepsi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve ev sahibi olmayan alt gelir grubu kardeşimiz. Dolayısıyla verdiğimiz sözleri de bu çerçevede tutmaya devam edeceğiz. İstanbul’da şu anda 44 bin konutun inşası devam ediyor. Arnavutköy ilçesinde de 28 bin konutun inşası hızla devam ediyor. İnşallah en yakın zamanda hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bu projenin Kanal İstanbul ile uzaktan yakından alakası yoktur."
"Biz milletimize verdiğimiz sözlerimizi tutmaya devam edeceğiz"
Bir basın mensubunun "O ülkelerde reklam yapıldığı iddiası var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Kurum, "O ülkelerde ne reklamı yapılıyor bilmiyorum. Onlar daha çok İngiltere’deki, Almanya’daki, İtalya’daki reklamları takip ediyorlar. İşlerine gelince o tarafa, işlerine gelince Ortadoğu’daki reklamlara bakıyorlar. Daha önce de Ortadoğu’dan gelen turistlerin ülkemizde yerinin olmadığına dair çalışmalar yapıyorlardı. Muhalefetin gündemi bizi ilgilendirmiyor. Biz milletimize verdiğimiz sözlerimizi tutmaya devam edeceğiz" dedi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiçbir iç ve dış mahreçli saldırı, suikast veya sabotaj haklı davamızdan, ’Terörsüz Türkiye’ kararlığımızdan geri döndüremeyecektir" dedi.MHP lideri Bahçeli, Yalova’da 3 polisin şehit olduğu
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Jian, haftalık basın toplantısında, İsrail’in Somali’nin ayrılıkçı bölgesi Somaliland’ı "ülke" olarak tanıma kararına tepki göstererek, "Hiçbir ülke kendi bencil çıkarları için diğer ülkelerin iç ayrılıkçı güçlerini teş
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yalova’da DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Tunç, soruşturma kapsamında 5 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini ifade ederek, 5 şüphelinin gözaltına alındığını aktardı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize ve bekçimize acil şifalar diliyorum."
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Yalova’da DEAŞ terör örgütüne dönük operasyon sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör insanlığın düşmanıdır."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 500 yataklı Denizli Acil Durum Hastanesinin hazır olduğunu ancak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hastaneye su bağlantısının yapılmadığını iddia etti.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’ın Sur ilçe teşkilatına yeni katılımlar artarak sürüyor.MHP Sur İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen katılım programında, partiye üye olan vatandaşlara rozetleri takdim edildi. Programa Sur Gençlik Kolları Başk
ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Trump, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, "Toplantıdan sonra Putin’i arayacağım ve müzakerelere devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak, "Bir güvenlik anlaşması yapıla
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Trump: “Türkiye’ye F-35 satışını çok ciddi olarak düşünüyoruz"
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük