Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:58 Yorum: 0

Bandırma’da tiyatro gösterimi

Hilal Çelenk'in yazdığı, Savaş Özdural'ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar'ın...

Bandırma’da tiyatro gösterimi

Hilal Çelenk'in yazdığı, Savaş Özdural'ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı "Ne Seninle Ne Sensiz" isimli tiyatro oyunu Barış Manço Kültür Merkezinde kapalı gişe olarak sahnelendi.

Evlilik müessesesinin önemini ve devam ettirmek için, çiftlerin birbirine anlayışlı olması gerektiğini vurgulayan tiyatro oyununa yoğun ilgi yaşandı. Oyunun ardından Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; "Böylesine keyifli bir oyunu Bandırmamızda sahneledikleri için akla kara tiyatro ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Bandırma’da tiyatro gösterimi

Bandırma’da tiyatro gösterimi

Bandırma’da tiyatro gösterimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber