Yeni model yılına ait 0 km araçların piyasada yüksek fiyatla yer alması otomobil almak isteyenleri ikinci el satışlarına yöneltti.
Yeni model yılına ait 0 km araçların piyasada yüksek fiyatla yer alması otomobil almak isteyenleri ikinci el satışlarına yöneltti. 2'nci el otomotiv sektöründe bahar aylarının gelmesiyle birlikte satışların yükseldiğine dikkat çeken, DOD Satış ve Pazarlama Müdürü Gökhan İncekara '2014 yılında 2. el pazarı hareketli geçecektir' dedi.
410 BİN ARAÇ EL DEĞİŞTİRDİ
TÜİK verilerine göre yalnızca 2014 yılı Ocak ayında 410 bin 339 aracın devir işleminin gerçekleştirildiğine dikkat çeken İncekara şunları söyledi;
?Devri yapılan toplam 410 bin 339 taşıt içinde otomobil 280 bin 228 adetlik satışla ilk sırada yer aldı. Bu veriler 2014 yılında ikinci el araç satışlarının yükselme eğiliminde olacağı yönünde önemli bir göstergedir. 2014 yılında 2. el pazarının önceki yıllara oranla daha hareketli geçeceğini öngörüyoruz.?
İkinci el pazarının hızlanacağını dile getiren DOD Satış ve Pazarlama Müdürü Gökhan İncekara, DOD'da,Volkswagen Doğuş Finans (VDF)'ın cazip ödeme seçenekleriyle 48 aya varan kredi imkânı bulunduğunu ve buna ek olarak üretici garantisi biten araçlara müşterinin tercihine bağlı olarak DOD tarafından 6 veya 12 aylık iki farklı seçenek ile sınırsız kilometre içeren garanti hizmeti verildiğini belirtti.
KULLANILMIŞ ARAÇTA FIRSATLAR VAR
DOD Satış ve Pazarlama Müdürü Gökhan İncekara tüketicilerin 10 yaşa kadar araçlarda kredi kullanabildiklerini hatırlatarak, kullanılmış araç pazarındaki fırsatlara dikkat çekti.
HER 50 SANİYEDE BİR ARAÇ SATILIYOR
Ortalama 50 saniyede 1 araç satışı ile Türkiye?nin 2. el otomobil borsası haline gelen Manheim Türkiye, ?Açık Artırma Sistemi?ni bireysel araç sahiplerine açıyor. Bireysel tüketiciler için güvenilir bir 2. el araç satış platformu olduklarını belirten Manheim Türkiye Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, ?Otomax.com sitemizde başlattığımız yeni uygulamayla kullanılmış otomobili satmak isteyenlere yeni kolaylıklar getiriyoruz. Site üzerinden aracınızın değerini belirleyebiliyorsunuz. Tüketici fiyatı beğenirse aracını getirdiğinde yapılacak ekspertiz sonrasında peşin ödemeyle alımı gerçekleştiriyoruz? açıklaması yaptı.
Geçen yıl 20 bine yakın araç sattıklarını, hedeflerinin 70 bin adet olduğundan kendilerine yeni kaynak gerektiğini bu yüzden de bir Amerikan modeli olan otomax.com uygulamasını hayata geçirdiklerini anlatan Tercioğlu, ?İstanbul Tuzla ve Seyrantepe ve Ankara?da bir araç toplama merkezimiz bulunuyor.
3 YILDA 3 MİLYON DOLAR YATIRIM
İkitelli ve Ataşehir?deki merkezlerimiz de hizmete girmek üzere. Önümüzdeki 3 yıl içinde 3 milyon dolar yatırımla 15 yeni merkezi daha hizmete sokacağız. Şu anda sadece binek otomobillerle ilgileniyoruz. Yakında ticari araçların da alım satımını yapacağız? diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Kadınlarla ilgili meseleyi LGBT kontekstinde tartışıyorsanız kadınlara haksızlık yapıyorsunuz"
Malatya’da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
03Bakan Işıkhan: "’Özel hastanelere aktarılan pay artıyor’ ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır"
04Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak
05Ordu’da ’dur’ ihtarına uymayan sürücü kovalama sonucu yakalandı
06Bozüyük’te otomobil, park halindeki tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
07Kocaeli’de silahlı saldırı: 1’i futbolcu 3 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük