Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 09 Aralık 2022 - 12:53 Yorum: 0

Başak Koleji, eğitimin geliştirilmesine destek olacak

Farklı Bakış Eğitim, Kültür ve Araştırma Derneği (FABA) arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Başak Koleji, eğitimin geliştirilmesine yönelik...

Başak Koleji, eğitimin geliştirilmesine destek olacak

Farklı Bakış Eğitim, Kültür ve Araştırma Derneği (FABA) arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Başak Koleji, eğitimin geliştirilmesine yönelik yapılacak olan çalışmalara destek olacak.

Başak Eğitim Hizmetleri ile FABA arasında öğrenci ve velililere eğitim öğretim dahilinde workshoplar, seminerler ve atölyelere yönelik iş birliğini kapsayan protokol imzalandı. Başak Eğitim Hizmetleri Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ve Dernek Başkanı Prof. Dr. Mesut Kırmacı ve Proje Koordinatörü Nazar Acar katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Aydın Başak Koleji'nde gerçekleşti. Protokole göre, Aydın Özel Başak Koleji ve Başak Anadolu Lisesi öğrencilerine, FABA eğitimin geliştirilmesi doğrultusunda öneriler paylaşacak, planlama yaparak uygulayacaktır. FABA ile Başak Koleji arasında bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik proje çalışmaları yapılacaktır. FABA ile Başak Koleji'nin birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri çalışmaları yapılacaktır.

İmza töreninde konuşan Başak Eğitim Hizmetleri Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın; "Kurumsal işbirliklerimizi eğitim sektöründen gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu protokole göre öğrencilerimizin araştırma ve geliştirme konusunda bilinç oluşturmaları ve bu konuda harekete geçmeleri için gerekli desteği sağlayacağız. Doğa ile olan ilişkimiz insanı insan yapan faktörlerin başında gelir. Bugünün dünyasında doğayla ilişkisi kesilmiş bireylerin bedensel ve ruhsal sağlığı tartışmaya açık hale gelmiştir. Aynı zamanda doğayı doğru tanımamız teknolojik gelişmelerinde ilham kaynağı olması sebebiyle büyük önem arz etmektedir. Mesela günümüzde profesyonel yüzücüler köpek balığı derisini taklit eden bir mayo tasarıma sahiplerdir. Yine benzer bir şekilde radar sistemleri yarasalardan esinlenerek geliştirilmiştir. Bazı bitkilerin daha fazla güneş ışığı alabilmek için hareket edip güneşe doğru dönmesini, bugünün yeni solar enerji panellerinde gözlemlemekteyiz. Bunlar yalnızca birkaç örnektir. Bu anlamda değerli akademisyenlerimizden oluşan FABA derneğiyle çalışacak olmaktan mutluluk duyuyor, FABA Derneği Başkanı Prof. Dr. Mesut Kırmacı'ya iş birliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Prof. Dr. Mesut Kırmacı ise Başak Eğitim Hizmetleri yaptıkları iş birliği protokolünden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber