Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgesel Uygulamalı Mevzuat Eğitimleri kapsamında beşinci program Sakarya'da yapıldı. Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Erol Öztürk Hacıeyü
Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgesel Uygulamalı Mevzuat Eğitimleri kapsamında beşinci program Sakarya'da yapıldı. Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitime Sakarya, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Zonguldak'ta resmî ilan ve reklam yayımlama hakkı bulunan gazete ve internet haber sitelerinin temsilcileri katıldı.
Programın açılışında konuşan Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, dijital yayıncılıkla birlikte yeni yükümlülüklerin ortaya çıktığını belirtti.
Çorbacı, resmî ilan ve reklam sisteminin daha etkin, şeffaf ve sürdürülebilir şekilde işlemesi için çalışmalar yürüttüklerini, istişare mekanizmasına önem verdiklerini ve süreçlerde aksaklık yaşanmaması adına gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etti.
İlan ve denetim süreçleri ele alındı
Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü personeli tarafından verilen eğitimde, kurum görev alanındaki süreli yayınların resmî ilan ve reklam yayımlama hakkına ilişkin yükümlülükleri ilan ve denetim boyutlarıyla ayrıntılı şekilde anlatıldı.
Eğitimde ayrıca gazetelerin bölge müdürlüğüne gönderimi, ilan diziliminde dikkat edilmesi gereken hususlar, ilan ve beyanların zamanında yapılması, künyede yer alması zorunlu bilgiler ile gazete nüshalarında tarih ve sayı bilgilerinin doğru kullanılması konularında bilgilendirme yapıldı.
Sıradaki eğitim Gaziantep'te
Bölgesel Uygulamalı Mevzuat Eğitimlerinin bir sonraki programının, Gaziantep Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde Kahramanmaraş ve Kilis'ten süreli yayın temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirileceği bildirildi. (İLKHA)
İLKHA İlke Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nazif Kocaçoban ve Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Muhammed Macit Sütçü, Umut Kervanı tarafından ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere destek amacıyla düzenlenen kermesi ziyaret etti. Kermes alanını gezen Kocaçoban ve Sütçü,
Prof. Dr. Ertekin, "Hayalden Hakikate Melayê Cizîrî'nin Günümüz İnsanına Çağrısı" temasıyla düzenlenen programda, Melayê Cizîrî'nin divanının edebi ve tasavvufi yönlerini, medrese eğitiminin geleceğini ve günümüz insanına verdiği mesajları detaylı bir şek
Kırmızı Medrese’de düzenlenen programda konuşan Banga Heq Dergisi yazarlarından Menderes Yıldırım, "Bugün Seyda’nın misafirleriyiz. Sizler de onun aşk ve sevgi misafirlerisiniz. Hoş geldiniz." sözleri ile konuşmasına başladı. Molla Cezerî’nin hayat felse
Farklı uzmanlık alanlarını kapsayan kadro dağılımıyla kentte sunulan sağlık hizmetlerinin desteklenmesi ve vatandaşların uzman hekimlere erişiminin artırılması hedefleniyor. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, atamaların kentin sağlık kadrosun
Ağrı'da nehir geçen mahalleler olan Bulut, Yüzüncü Yıl, Sanayi mahallelerinde sabah saatlerinde etkisini gösteren sis, kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Su yüzeyi ve çevresinde yoğunlaşan sis katmanı, mahallelerin üstünü kaplayarak mistik b
Umut Kervanı İzmir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kentte yaşayan onlarca aileye gıda yardımı ulaştırıldı. Dernek tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere h
Yangın, Cumhuriyet Mahallesi'nde iki katlı bir binada bulunan metruk evde meydana geldi. Gece saatlerinde çıkan yangının fark edilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. (İLKHA)
İzmir’in Torbalı ilçesinde, uzun süredir aranan ve hakkında çok sayıda suç dosyası bulunan G.O’nun yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Asayiş, İstihbarat ve Özel Harekât şube müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu, 9 yıl 8 ayı aşkın süredir
Axios: Washington, Orta Doğu planı için Netanyahu sonrasını düşünüyor
2026-KPSS Ortaöğretim bugün yapılacak
03Kocaeli'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
04Japonya'da 7 büyüklüğünde deprem
05Meteoroloji'den uyarı: Bazı bölgelerde yağış ve sis bekleniyor
06Siyonist işgal rejiminin saldırıları nedeniyle El Halil'de eğitime ara verildi
07Drift atan sürücüye 140 bin TL ceza uygulandı, ehliyetine el konuldu
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Erzurumspor Fk
Arca Çorum Fk
Corendon Alanyaspor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Göztepe A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor