Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2024 - 14:36 Yorum: 0

Başkan adayı Geçit: “İddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız”

31 Mart seçimlerine sayıl günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çukurdere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, “6 Şubat depremine ilişkin Malatya’daki tüm olumsuz...

Başkan adayı Geçit: “İddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız”

31 Mart seçimlerine sayıl günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çukurdere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, “6 Şubat depremine ilişkin Malatya’daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız” dedi.
Seçim çalışmalarına yönelik mahalle buluşmalarını sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve teşkilat üyeleriyle birlikte Çukurdere Mahalle sakinleriyle buluştu. Yeşilyurt’ta düzenlenen mahalle toplantılarında vatandaşların büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Geçit, Çukurdere Mahallesindeki coşkulu kalabalığa seslendi. 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelmesi durumunda her mahalleye eşit hizmetle gidecekleri sözünü bir kez daha hatırlatan Geçit, toplantıya katılan yüzlerce mahallelinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılaştı. Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit, 6 Şubat’ta yıkılan Malatya’yı ayağa kaldırma noktasında derslerine çok iyi çalıştıklarını da vurguladı.

“Vatandaşlarımızın ilhan hocaya güveni tam”
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, TOKİ tarafından yapımı devam eden konutların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Cumhur İttifakı olarak Yeşilyurt adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’in bu süreçte işinin ehli olarak hizmet edeceğini kaydeden Ölmeztoprak, “Belediyecilik çok farklı bir şey. Eşit hizmet belediyecilikte önemlidir. Ehliyet ve liyakat çerçevesinde İlhan Geçit hocamız Yeşilyurt’a hizmet edecektir. İlhan hocamıza vatandaşlarımızın güveni tam. Bugün ki kalabalık bizlere bunu gösteriyor. Hocamızın göreve gelmesiyle Fahri Kayahan hangi hizmeti alıyorsa, Çukurdere mahallesi de o hizmetle buluşacaktır. Bundan şüpheniz olmasın. Deprem konutlarımızda hızlıca yükseliyor ve vatandaşlarımızın en kısa süre içerisinde güvenli konutlarına yerleştireceğiz. Bize inanın ve güvenin” ifadelerini kullandı.

“3 yıl sonra bambaşka bir Kiltepe göreceksiniz”
Hizmet konusunda derslerine iyi çalıştıklarını vurgulayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Cumhurbaşkanımız geldiğinde yapılan toplantılar, Çevre ve Şehircilik Bakanımız geldiğinde yapılan görüşmeler, Emlak Konut Genel Müdürü ve Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın üst düzey bürokratları ile yapılan görüşmeler, AFAD yetkilileri ile yapılan görüşmelerde dedik ki 2 yılda 6 Şubat depremine ilişkin tüm olumsuz sonuçları ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve bu sözü Cumhur İttifakı adayları olarak gerçekleştireceğiz. Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar çarşısı 1 yıl içinde hizmete girecek. 1 yılda 55 bin konut teslim edilecek. Malatya’da konut sayısı diğer illere göre az teslim edildi şeklinde bir eleştiri geliyor. Diğer illere göre Malatya’da yerinde dönüşüm talebi çok fazla. Böyle olunca sanki Malatya’da az konut yapılmış gibi gösteriyor. Bu doğru değil. Evet, yerinde dönüşümü hızlandırabilirdik ama ne yazık ki belediyeler arasında bir uyumsuzluk söz konusu. Bugün Bostanbaşı ve Yakınca’nın bitmiş olması gerekiyordu. İnşallah bizler bu konuları hızlandıracağız. Yolun altı ve üstü arasındaki gelişmişlik farkı çok önemli. Bizler ilçemizin her mahallesine eşit hizmet götürmeye söz verdik ve bu sözümüzü de tutacağız. Allah’ın izniyle yapacağımız hizmetler ile üç yıl sonra bambaşka bir Kiltepe göreceksiniz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber