Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Ağustos 2022 - 14:33 Yorum: 0

Başkan Altay: “Akyokuş Kasrı Konya’nın simgelerinden olacak”

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Akyokuş bölgesinde hayata geçireceği Akyokuş Kasrı'nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Başkan Altay: “Akyokuş Kasrı Konya’nın simgelerinden olacak”

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Akyokuş bölgesinde hayata geçireceği Akyokuş Kasrı'nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Akyokuş Kasrı Konya'nın yeni cazibe merkezi olacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın yarınlarına iz bırakacak birçok önemli yatırımı hayata geçirdiklerini belirterek, Akyokuş Kasrı'nın da bunlardan birisi olduğunu ifade etti. 11 bin metrekarelik kapalı alanıyla restoran, kafeterya ve Mutfak Müzesi olarak hizmet verecek tesisin Konya'ya değer katacak bir mimariye sahip olduğunu kaydeden Başkan Altay, "Hemşehrilerimiz için çok güzel sosyal tesisin daha yapımı süratle devam ediyor. Konya'mıza çok yakışacağına inandığım Akyokuş Kasrı inşallah şehrimizin simgelerinden olacak. Maliyeti 200 milyon lirayı bulacak tesisin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Akyokuş Kasrı; Konya Mutfağı, Kafem, dinlenme alanları, toplantı salonları, seyir noktası, oyun alanları, Çocuk Mutfak Atölyesi, Mutfak Müzesi ve sergi alanları ile Konya'ya hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber