Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Mayıs 2024 - 11:11 Yorum: 0

Başkan Aras, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanlığına talip

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Kıyı Ege Belediyeler Birliği se çimli genel kurulunda Birlik Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Aras, Muğla’nın Marmaris, Bodrum ve Fethiye gibi turistik...

Başkan Aras, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanlığına talip

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Kıyı Ege Belediyeler Birliği se çimli genel kurulunda Birlik Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Aras, Muğla’nın Marmaris, Bodrum ve Fethiye gibi turistik ilçeleri ile Türkiye’nin en önemli kıyı kentlerinden birisi olduğunu ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ni yönetecek potansiyele sahip olduğunu belirtti.
Kıyı Ege Belediyeler Birliği 23 Mayıs ile 26 Mayıs 2024 tarihlerinde Bodrum-Turgutreis ilçesinde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personellerine yönelik olarak mevzuat bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yapacak.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanlığı döneminde Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin bir üyesi olduğunu ve birliğin önemli bir birlik olduğunu açıkladı. Başkan Aras, “Kıyı Ege Belediyeler Birliğimiz önemli bir birlik. Kuruluşundan günümüze çok da güzel çalışmalar yapmış. Yaklaşık 200 Belediye üyesi var. Sadece Kıyı Ege’de değil, iç kesimlerden, İç Anadolu’dan, Karadeniz’den Marmara’dan, Akdeniz’den Güneydoğu Anadolu’dan da bazı belediyeler Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin üyesi. Bodrum Belediyesi olarak biz de üyesiydik. Muğla’mız sonuçta Ege’nin en önemli kıyı şeridine sahip kentidir. İlçeleri açısından, turizm potansiyeli açısından aslında Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin başak ili, orayı yönetecek potansiyele sahiptir. Bunu da önümüzdeki dönemde zaten Genel Kurulu olacak. Orada biz tabi ki de yönetime talibiz. Muğla olarak biz Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ni daha da geliştireceğiz, daha da ileri boyuta taşıyacağız diyerek bu iddia ile ortaya çıkıyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber