Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Mart 2024 - 10:48 Yorum: 0

Başkan Bakkalcıoğlu Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, mahallelerde gerçekleştirdiği yürüyüşler ile dernek ziyaretlerine devam ediyor.Başkan Bakkalcıoğlu çalışmaları çerçevesinde Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret ederek der...

Başkan Bakkalcıoğlu Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, mahallelerde gerçekleştirdiği yürüyüşler ile dernek ziyaretlerine devam ediyor.
Başkan Bakkalcıoğlu çalışmaları çerçevesinde Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Oğuz Yavuz, dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ziyarette 5 yıllık görev süresi boyunca Bozüyük’te gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi vererek seçim öncesinde söz verdiği; ücretsiz su projesi ile ihtiyaç sahibi hanelerin kadınlarına verilen Can Suyu ve Kış Desteği Sosyal Destek kartı projelerini gerçekleştirdiklerini otopark sorununu da şehrin merkezine 250 araçlık yer altı katlı otopark yaparak ve kent içindeki eski binaları yıkıp bu binaların yerlerine halka açık otopark yaptıklarını, bu şekilde de 1000 araçlık otopark alanı kazandırdıklarını söyledi. Başkan Bakalcıoğlu ziyaretinin sonunda “Bu akşam bizleri samimiyetle ve güler yüzleriyle ağırlayan Kafkas kökenli hemşehrilerimle birlikte olmaktan onur ve mutluluk duydum. Misafirperverlikleri nedeni ile Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği Başkanı Oğuz Yavuz’a, yönetim kurulu üyelerine ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber