Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonuna Darıca'dan katkı vermek istediklerini ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonuna Darıca'dan katkı vermek istediklerini ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Cumhurbaşkanımızın vizyonu ufkumuzu açıyor. Kalkınma yerelden başlar anlayışıyla yeni yüzyılda daha güçlü ve modern bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışacağız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde "Türkiye Yüzyılı Yolunda Marka Şehir Darıca" sloganıyla etkinlikler başlatan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilk olarak Darıcalı kadınlar ile buluştu. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, Darıca'nın marka olması için neler yapılacağı anlatıldı.
"Mutlu şehir sloganımızın en temel taşı kadınlardır"
Darıca Belediyesi olarak kadınları önemsediklerini ve projelerin merkezine her zaman kadınları koyduklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, "Darıca'da eğitimden sağlığa, spordan kültür sanata her alanda kadınlara özel projeler gerçekleştiriyoruz. Mutlu şehir sloganımızın en temel taşı kadınlardır. Mutlu şehirler mutlu ailelerle olur. Mutlu aile de kadınlarla olur. Bu anlayışla hareket ederek projelerimizin merkezine her zaman kadınları koyuyoruz" dedi.
"Cumhurbaşkanımızın vizyonu ufkumuzu açıyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonuna Darıca'dan katkı vermek istediklerini belirten Muzaffer Bıyık, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmak ve bu vizyona ayak uyduracak projeler geliştirmek hepimizin boynunun borcu. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ufkumuzu açıyor. Kalkınma yerelden başlar anlayışıyla yeni yüzyılda daha güçlü ve modern bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışacağız. Yeni yüzyılın güçlü Darıca'sını, güçlü Türkiye'sini hep birlikte inşa edeceğiz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, spordan kültür sanata kadar her alanda yeni yüzyıl vizyonuna yakışan, ilçemizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için yol haritamızı belirledik" diye konuştu.
"Darıca'ya ne zaman gelsek yüzümüz gülüyor"
Darıca'nın yaptığı çalışmalarla yeni yüzyıl yolunda Türkiye'ye örnek bir ilçe olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ise "Darıca'ya ne zaman gelsek yüzümüz gülüyor. Her zaman örnek projeler geliştiren Darıca Belediyesi bu programla bir kez daha herkese örnek oldu. 3.5 yılda yaptığı çalışmalarla Türkiye'de örnek ilçe gösterin deseler Darıca'yı gösteririm. Büyükşehir Belediyemiz ve Darıca Belediyemizin işbirliğinde ilçemize önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeleri kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Katılımcılar
Programa Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, Darıca Kent Konseyi Başkan Orhan Pala ve yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı.
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth İran’a yönelik saldırılara ilişkin düzenlediği basın toplantısında, ABD’nin hedeflerinin "değişmediğini" ifade etti. Hegseth, İran donanmasına ait 120’den fazla geminin batırıldığını, 11 denizaltısının da imha edildiğini be
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile yaptığı görüşmede, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik tacizlerinin kabul edilemeyeceğini, İsrail’in İslam’ın ilk kıblesine girişleri engelleyerek geleceğini tehdit altına almasına karşı M
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bakanlık personeli ile bayramlaştı.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bakanlık personeli ve birim amirleriyle bayramlaştı.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı.Kepez Belediyesi’nde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Başkanlık makamında düzenlenen programa, belediyede görev yapan memur ve işçile
Türk Devletleri Teşkilatı tarafından 2026 Türk Dünyası Turizm Başkenti seçilen Ankara’da kentin tarihi binaları ve mekanlarını konu alan resim sergisi açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen etkinliklerle Ankara’yı Türk devletleri ar
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayının son teravih namazı sonrası şehir merkezinde esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.Türbeönü Çarşıları ve Tarihi Bedesten’de esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyen, bayram alışveri
Katar, İran’ın Doha Büyükelçiliğinde görevli güvenlik ve askeri ataşeler ile personelleri istenmeyen kişiler ilan ederek, 24 saat içinde ülkeyi terk etmelerini istedi.
Trafikte başlayan tartışma kavgaya döndü: 10 gözaltı
Thorsten Fink: "İkinci gole yakındık ama başaramadık"
03Yunus Emre Çift: "Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz"
04Netanyahu: "Bu savaşın insanların düşündüğünden çok daha hızlı sona ereceğini öngörüyorum"
05İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan dünyaya uyarı
06Boş arazide çıkan yangın müstakil eve sıçramadan söndürüldü
07İran’dan İsrail’e füze yağmuru
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük