Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:51 Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor11:50 KAYOTED’in ilk genel kurulu gerçekleştirildi11:49 EBYÜ’de Sporcu Beslenmesi paneli düzenlendi11:48 Bakan Göktaş: “Çeşitli nedenlerle ailelerinden alınan Türk çocuklarıyla ilg...11:48 Yeni Türkiye Partisi Lideri Yılmaz: “Yeni Anayasa için meclis dışı partiler...11:47 Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: "Emekçiye yaraşır şekilde 1 Mayıs’ı kutladı...11:47 Filipinler, Çinli diplomatı bakanlığa çağırdı11:46 Aydın’da Fiziksel Etkinlik Oyunları etkinliği gerçekleştirildi11:46 Uzmanından polen alerjisi uyarısı11:44 Bandırma’da e-scooterlar trafiği tehlikeye sokuyor11:44 Ümraniyeliler’in yeni alışveriş adresi: Yamanevler Kapalı Pazar Alanı11:44 Okuldaki spor salonunda faciadan dönüldü: Alçıpan çöktü, 6 öğrenci yaraland...11:44 Aydıntepe’de Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı toplantıda eğitim konuşuldu11:43 İskenderun’da sağanak yağışla caddeler göle döndü11:42 ABD’de Demokratlardan “Refah” çağrısı: “Sivilleri korumak için harekete geç...11:42 Küçükçekmece’de çini çalışmalarından oluşan ’Sonsuz Mavi’ sergisi açıldı11:42 KKTC Meclis Başkanı Töre, Vali Şahin ile bir araya geldi11:41 Ticari araca arkadan çarpan sürücü yaralandı11:41 BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”11:40 Dağda kaybolan emekli öğretim üyesini arama çalışmaları 10’uncu gününde dev...
Eğitim 22 Mart 2024 - 11:16 Yorum: 0

Başkan Çakın’dan gençler ve emeklilere müjde

Geçtiğimiz süreçte yapılan proje tanıtım toplantısında paylaştığı önemli vaatlerle halkın ilgisini çeken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni müjdeleriyle de heyecan oluşturdu. Çakın, yeni dönemde gençlere ve emeklilere yönelik atacağı...

Başkan Çakın’dan gençler ve emeklilere müjde

Geçtiğimiz süreçte yapılan proje tanıtım toplantısında paylaştığı önemli vaatlerle halkın ilgisini çeken Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni müjdeleriyle de heyecan oluşturdu. Çakın, yeni dönemde gençlere ve emeklilere yönelik atacağı üç önemli adımın bilgisini verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda dayanışma mesajı veren Başkan Çakın, sosyal belediyeciliğin güçlenerek süreceğine işaret etti. Emekli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına bir süredir çeşitli projeler planladıklarını ifade eden Başkan Çakın, emekli vatandaşlar için iki farklı müjdeyi arka arkaya paylaştı. İlk olarak bir süre önce baştan sona yenileyerek hizmete açtıkları Kayaağıl Termal Tesis ile ilgili paylaşım yapan Çakın, Mayıs ayı itibariyle Kayaağıl Termal Tesislerinin emekliler için ücretsiz olacağını belirtti. Başkan Çakın aynı tarihten itibaren Kayaağıl Termal Apartlarda konaklamak isteyen emeklilere de yüzde 50 oranında indirim uygulanacağını kaydetti. Paylaşım, özellikle sağlık konusunda birçok rahatsızlığa şifa olmasıyla bilinen termal suyu, günübirlik veya uzun vadeli kullanmak isteyen emeklileri mutlu etti.

İkinci bir müjde de su ile ilgili geldi. Başkan Çakın, Mayıs ayı itibariyle kentte yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan emeklilerin su faturası ödemeyeceğini, suyu ücretsiz olarak kullanacağını duyurdu. Sosyal belediyecilik anlayışını daima sürdüreceklerini ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik doğru hizmetleri tercih ettiklerini ifade eden Çakın, yeni döneme dair mesajlarıyla heyecan uyandırdı.

Gençler için şehre beş yılda birçok tesis kazandıran ve etkinlikler gerçekleştiren Başkan Çakın, eğitimden sportif ve sosyal yaşama kadar sağlanan desteklere bir yenisini daha ekleyecek. Uşak Belediyesi’ne ait tüm sosyal tesislerde Mayıs ayından itibaren öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildiren Başkan Çakın, tüm çabalarının geleceğin teminatı olan gençler için güçlü bir kent oluşturmak olduğunu ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber