Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 16:33 Yorum: 0

Başkan Çakır, öğrencilere başarılar diledi

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Semih Çakır, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlere yönelik...

Başkan Çakır, öğrencilere başarılar diledi

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Semih Çakır, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlere yönelik bir mesaj yayınladı.

2016-2017 eğitim - öğretim yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Semih Çakır bir mesaj yayımladı. Başkan Çakır yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yeni eğitim - öğretim yılını kutluyorum. Eğitime yeni başlayan çocuklarımıza ve eğitimine devam eden öğrencilerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize ve idarecilerimize 2016 - 2017 eğitim - öğretim yılında başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber