Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Engelliler Haftası'nda ilçede yaşayan engelli vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Engelliler Haftası'nda ilçede yaşayan engelli vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Biga Belediyesi 10-16 Mayıs tarihleri arasında farkındalık oluşturmak için kutlanan ve özel bir hafta olan Engelliler Haftası dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde kahvaltı programı düzenledi. Programa Başkan Erdoğan, Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Kahvaltının ardından tek tek masaları gezen Başkan Erdoğan, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Engelli ailelerin sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan Erdoğan notlarını aldı. Maskot ve palyaço etkinliğiyle renkli görüntülerin oluştuğu programda engelli çocuklar ve aileleri güzel bir gün geçirdi.
Engelliler konusunda son derece duyarlı olduklarını ifade eden Başkan Erdoğan, "Biga Belediyesi olarak 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde siz değerli engelliler derneğimizin, engelli personelimizin ve engelli kardeşlerimiz ve ailelerimizin katılımıyla bir araya geldik. Sizler bizim için çok özelsiniz ve tüm engelli vatandaşlarımın her zaman ve her türlü imkanlarımızla yanında olmaya gayret ediyoruz. Engelli kardeşlerimizden gelen taleplere her zaman öncelik veriyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir saniye sonrasında ne olacağımızı bilmediğimiz bu dünyada hepimiz birer engelli adayıyız. Sevgiyle beraber engelliler haftasının farkındalık ve anlayış duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak ise Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'a kahvaltı programı ve özel günler başta olmak üzere her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak program sonunda ise üzerinde "Bugüne kadar bir dediğimizi iki etmeyen Biga Belediye Başkanımı Bülent Erdoğan'a her şey için teşekkür ederiz. Güneşimiz" yazılı plaket takdim etti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Nazım Hikmet’in Dizeleri Malatya’da Yankılandı: Yurdaer Okur’a Ayakta Alkış
Ağrı'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada 34 kişi yakalandı
03Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi: Romanya ile birleşme süreci fiilen başladı
04İran, Rusya ile 110 milyar metreküp kapasiteli doğal gaz hattı kurmayı planlıyor
05Kış erken geldi, kar ve fırtına kapıda... Meteoroloji'den kritik uyarı!
06Malatya’nın Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü: Yeni Haftada Dondurucu Soğuk Uyarısı
07Lastiği patlayan araç üst geçidin ayağına çarpı: 2 ölü, 2 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor