Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 07 Haziran 2022 - 15:33 Yorum: 0

Başkan Günel, "Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biriyiz"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Günel, 'Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biriyiz'

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentteki yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Gazetecilere kentte yaşama geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi veren Başkan Ömer Günel, "Pandemi ve ekonomik krize rağmen hizmet üretmeye hiç ara vermedik. Türkiye'nin en başarılı belediyelerinden biriyiz" dedi.

Başkan Ömer Günel, Kuşadası'ndaki yerel gazete, televizyon, internet sitesi ve radyolarda görev yapan basın mensuplarıyla "2022 Yılı Turizm Değerlendirme Toplantısı" yemeğinde buluştu. Düzenlenen yemekte konuşan Başkan Ömer Günel, gazetecilere Kuşadası'na daha çok yerli ve yabancı turist çekmek için oluşturacakları cazibe merkezleri ile ilgili bilgi verdi.

Görevde oldukları 3 yılda çok zor koşullarla karşılaşmalarına rağmen hizmet üretmeye hiç ara vermediklerini belirten Başkan Ömer Günel, "Önce dünyayı etkisi altına alan pandeminin ardından da Türkiye'deki ekonomik kriz tüm belediyeleri olduğu gibi bizi de olumsuz etkiledi. Ancak biz Kuşadası'na yatırım yapmayı sürdürdük. Turistik çarşılarımızı yeniledik. Kuşadası'na yaklaşık 8 milyon 100 bin metrekare yol yaptık. Kentimizdeki birçok mahalleye doğalgazı getirdik. İcraatçı bir belediye olmaktan asla vazgeçmedik. Türkiye'nin en başarılı belediyelerinden biriyiz" dedi.

Türkiye'nin turizm başkenti Kuşadası'nın turizm pastasından daha çok pay alması için hayata geçirecekleri daha birçok proje olduğunu vurgulayan Başkan Ömer Günel, "AKUT'un eski binasını Rose Mary Anı Evi olarak düzenleyeceğiz. Yıldırım Caddesi'ndeki Çalıkuşu ile Efe Suphi Evi'nde başlatılan bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek kentimize gelen edebiyat dünyasının önemli isimlerini bu binalarda ağırlayacağız. Kervansaray'da bir "Etnografya Müzesi" açmayı planlıyoruz. Ayrıca sikkelerin sergileneceği bir müze daha kuracağız. Kadıkalesi (Anaia) Antik Kenti'nin hemen yanına bir karşılama alanı yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber