Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:53 İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimse...12:52 Başkan Altay: “Mevcut ağaçlara göre şekillendirerek Türkiye’nin en ikonik k...12:49 KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Gazze’de kalıcı ateşkese varılma...12:43 Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında...12:42 Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 5 yaralı12:42 MSB: “Anadolu Görev Grubu İyon Deniz’inde ’Neptune Strıke 24.1’ faaliyetine...12:36 Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi12:36 İnönü’de yabani ot temizliği hız kesmeden devam ediyor12:36 Bozüyük Belediye Tiyatrosu 2023-2024 tiyatro sezonunda 11 bini aşkın seyirc...12:33 Saksıya çöp atan vatandaşlara esnaftan duyarlılık çağrısı12:32 AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: “Eskişehir halkı ikinci mill...12:32 Sabah etkili olan yağmur kent merkezinin boş kalmasına sebep oldu12:31 İBB çukurunda hayatını kaybeden minik Edanur’un acılı annesi konuştu12:31 Pazar sabahlarının vazgeçilmezi olan sıcak simit uzun kuyruklara sebep oldu12:29 Buda seyyar demirci: İlçe ilçe dolaşıp tamirat yaparak geçimini sağlıyor12:29 ’Dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobilden 5 kaçak göçmen çıktı12:29 Ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı12:29 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ‘miras şantiye gezileri’ devam ediyor12:28 Van-Bahçesaray karayolunda kar mesaisi devam ediyor12:27 Türk kadın boksörlere Arnavutluk’tan teklif geldi
Yerel 28 Haziran 2016 - 14:08 Yorum: 0

Başkan Karaosmanoğlu, Ehlibeyt Alimlerini Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Alimleri Derneği ile Kocaeli'de ki temsilcilerini Gebze'de ki çalışma ofisinde...

Başkan Karaosmanoğlu, Ehlibeyt Alimlerini Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Alimleri Derneği ile Kocaeli'de ki temsilcilerini Gebze'de ki çalışma ofisinde ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Âlimleri Derneği (EHLADER) Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı, Kars Ehlibeyt Âlimleri Derneği (KEHLADER) Yönetim Kurulu üyelerinden Yaver Daştan ve Orhan Öz'ü Gebze'de ki çalışma ofisinde ağırladı. Sıcak bir şekilde geçen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, "Ehlibeyt ortak değerimizdir. Bütün Müslümanlar ve bizler bu zaman kadar Ehlibeyt'e sahip çıktık, sevdik ve bundan sonra kıyamete kadar da bu anlayışla tüm Müslümanlar hareket edecektir" dedi.

Ehlibeyte bağlılığımızın ve sevgimizin tüm dünyaya örnek olması ile yayılması için bize düşen her türlü görevi de yerine getireceğiz diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Âlimleri Derneği ve Kars Ehlibeyt Âlimleri Derneği'ni temsilcilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini de dile getirdi. EHLADER Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı'da görüşmede, "Bizler Vahdetten yani birlik ve beraberlikten yanayız. Vahdetin karşısında olanlar bilsinler ki bizlerde onların karşısındayız. Birlik ve beraberliğin yanı sıra birbirimizi sevmenin önemine inanıyorum. İslam coğrafyasının birliğe ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Bu nedenle bütün Müslümanlar bu doğrultuda hareket etmeli ve beraber yürümelidirler. Ayrılık İslam dünyasının yıkımıdır. Sorunları ancak kucaklaşarak aşabiliriz, zaten aşacağız da" diyerek düşüncelerini ifade etti.

Görüşme sonunda EHLADER Onursal Başkanı Kanaatlı, Başkan Karaosmanoğlu'na kitap hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber