MENÜ

Başkan Kocagöz: “Kepez, Antalya’nın vitrini olmalıdır”

Antalya’nın berber esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez’in ortak akılla birlikte yönetileceğini vurgulayarak, “Kepez, Antalya’nın vitrini olmalıdır” dedi.Kepez Belediye Başkanı Mesu...

Yayınlanma: 04 Kasım 2024 09:31 Güncelleme: 03 Eylül 2025 18:01
Başkan Kocagöz: “Kepez, Antalya’nın vitrini olmalıdır”

Antalya’nın berber esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez’in ortak akılla birlikte yönetileceğini vurgulayarak, “Kepez, Antalya’nın vitrini olmalıdır” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın sabah kahvaltısına katılarak, oda üyeleri ile bir araya geldi. Bi’ Dilim Kafe’de düzenlenen kahvaltıya, Kepez Vakfı Başkanı Erdal Öner, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun ve çok sayıda berber esnafı katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltıda Başkan Kocagöz, 31 Mart Yerel seçimlerde ve cezaevi sürecinde kendisini yalnız bırakmayan berber esnafına teşekkür etti.

“Birlik ve beraberlik içinde olacağız”
Bu milletin mensubu olmaktan bir kez daha gurur duyduğunu dile getiren Başkan Kocagöz, “Bu millet adaletsizliğe tahammülü olmayan bir millet. Adalet hepimize lazım. Adalete güvenmek lazım. Biz siyaseti vatanımız, milletimiz, bayrağımız için yapıyoruz. İnsanlarımızın hayatını nasıl kolaylaştırabiliriz, nasıl faydalı olabiliriz diye yapıyoruz. Güzel bayrağımız için hepimiz birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bizler nefreti büyütmek için değil, bizler sevgiyi büyütmek için geldik. Kepez’de ne Mesut Kocagöz, ne Cumhuriyet Halk Partisi kazandı. Kepez’de sevgi kazandı. Kepez’de vicdan kazandı. Bu vicdanı sevgiyi kamuoyuna en iyi anlatacak insanlarda sizlersiniz. Esnafımızın kamuoyu üzerindeki etkisini çok iyi biliyorum” dedi.

“Esnaf siyasetçinin eli gözü kulağıdır”
Görev süreci boyunca esnaf kardeşlerinin dükkânlarını tek tek ziyaret edeceğini belirten Başkan Kocagöz, “Bir mahallenin sorunlarını en iyi siz bilirsiniz. İnsanlar, berber koltuğuna oturdu mu anlatırlar. Sizler aslında bir siyasetçinin eli gözü kulağısınız. Biz doğru işler yapmak istiyoruz” diye konuştu.

“Ben halkın başkanıyım”
Korumalarla dolaşmayı, çakarlı arabaları sevmediğini dile getiren Başkan Kocagöz, “Ben, halkın başkanı olmak için geldim. Tek derdim var, insanlara nasıl güzel hizmetler edebilirim. Bunun için ben sizlerin fikirlerine çok önem veriyorum. Bunun için hepiniz kendinizi bir belediye başkanı olarak görün. Kepez, Antalya’nın arka bahçesi olmamalıdır. Kepez, Antalya’nın vitrini olmalıdır. Bu nasıl olur? Ortak akılla olur. Bizim akçeli işlerle işimiz olmaz. Bizde ego olmaz. Ben sizlerden biriyim, ben halkın çocuğuyum. İşin ekmeğin siyaseti olmaz. Biz insanız. Bizim olduğumuz yerde bir Allah’ın kulu yatağa aç girmeyecek. Mahallenizde çevrenizde, aç insan, garip insan olursa bize bildirin. Ben 10 kilometre asfalt yapacağıma, bir park yapacağıma bir canı tercih ederim. Biz insansız. Önce insan diyoruz. İnsanların dini dili, ırkı düşüncesi hiç önemli değil. Bizim için iyi insan önemli. Bizler topluma örnek olacağız. Biz iyi insan olursak, toplum iyi olur” dedi.

“Sevgilere yüreklere talibiz “
‘Kepez’i birlikte yönetmeye var mısınız?’ sorusuna berber esnafından ‘evet’ cevabını alan Başkan Kocagöz, “Gelin Kepez’de birlikte çağ atlatalım. Kepez deyince akla varoşlar gelmeyecek. Ayakları yalınayak çocuklar gelmeyecek. Biz yoksulluğu yönetmeyeceğiz. Biz yoksulluğu yok edeceğiz. Bunun için yürekten çalışacağız. Bütün iktidarlar, özellikle az gelişmiş ülkelerde yoksulluğu yönetirler. Çünkü yoksul varsa onlara pirinç, bulgur verirsin, kömür verirsin oyunu alırsın. Biz insanların oylarına talip değiliz. Sevgilerine yüreklerine talibiz” dedi.

Başkan Kocagöz: “Kepez, Antalya’nın vitrini olmalıdır”
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30