Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gökmeydan Halk Merkezi’nden sonra Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri’nde bulunan Kadir Akkaş Halk Merkezi atölyelerine katılan kadınlar ve Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleriyle bir araya geldi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gökmeydan Halk Merkezi’nden sonra Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri’nde bulunan Kadir Akkaş Halk Merkezi atölyelerine katılan kadınlar ve Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleriyle bir araya geldi.
Yoğun bir katılımın olduğu buluşmada Başkan Kurt, kadınlara ve Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimlerine hem buluşmaya geldikleri hem de atölyelere katılım sağladıkları için teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi’nin projeleri ve özellikle kadınlar ve çocuklar için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kurt, buluşmaya katılanlarla tek tek sohbet etti. Kadınların ve koca çınarların isteklerini ve önerilerini dinleyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif rol alabilmeleri için çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.
"Doktor tavsiyesi ile burayı buldum"
Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri, merkezde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Müdavimlerden biri doktor tavsiyesi ile Koca Çınar Yaşam Merkezi’ni bulduğunu belirtti. Çok memnun olduğunu belirten Koca Çınar Yaşam Merkezi Müdavimi, Başkan Kurt’a, "Burayı açıp devam ettirdiğiniz için sağ olun. Allah razı olsun" dedi.
Kadınlardan Başkan Kurt’a teşekkür
Kadir Akkaş Halk Merkezi atölyelerine katılan kadınlar ise, sağlanan imkânlardan dolayı Başkan Kurt’a teşekkür etti. Atölyelerde çok mutlu olduklarını ve çok keyifli zaman geçirdiklerini dile getiren kadınlar, halk merkezlerine gelmenin kendileri için bir terapi olduğunu ifade ettiler. Kadınlar ayrıca, bu atölyelerde ürettikleri ürünleri sattıklarını ve ev ekonomisine katkı sağladıklarını söylediler.
Başkan Kurt, buluşmanın ardından Kadir Akkaş Halk Merkezi’nde kursiyerleri ziyaret etti. Aşçılık Atölyesi’nin mutfağını da gezen Başkan Kurt, atölye katılımcıların yaptığı tatlının tadına baktı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Kapalı toplantı şeklinde gerçekleştirilen "straw poll" denilen ön oylamada, 15 konsey üyesi adaylar hakkındaki görüşlerini ortaya koydu. Diplomatik kaynaklardan dışarıya sızan ve resmi olmayan ilk bilgilere göre, bugün yapılan oylamada şu ana kadar yarış
Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek, katılımcıların dinî, ilmî ve kültürel birikimlerini artırmak amacıyla umre ödüllü kitap okuma yarışması düzenliyor. Kadın ve erkeklerin katılabileceği yarışmada yaş sınırı bulunm
Yerel basında yer alan haberlere göre, 2018’de başlayan ve her yıl hayat pahalılığına karşı sokağa inen sarı yelekliler hareketine eğitim koşullarının iyileştirilmesi için bir aydır eylem yapan liseliler, akaryakıt fiyatlarını protesto eden çiftçiler ve i
İzmir’de sanayi sitesinde araç bakım ve onarım hizmeti veren Aydın Erdem, araçlarda zamanla oluşan boya yıpranmaları, far sararmaları ve küçük kaporta hasarlarına yönelik uygulamalar hakkında konuştu. İş yerinde pasta cila, far temizliği, boya koruma, mi
Fransa'da 2027'de yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde başörtüsü yeniden siyasi tartışmaların merkezine taşındı. Aşırı sağcı Ulusal Birlik partisinin önde gelen isimlerinden Marine Le Pen, iktidara gelmesi durumunda "İslamcı ideolojil
Eğitim-Bir-Sen Şırnak Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mevcut Şube Başkanı Abdullah Çatı tek aday olarak girdiği genel kurulda, yeniden başkanlığa seçildi. Eğitim-Bir-Sen Şırnak Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Şırnak
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, e-ihale yoluyla alınan 43 aracın kilometresini düşürerek satış yapmak suretiyle vatandaşları dolandırdığı belirlenen şüphelilere
Hiçbir öğretim elemanının bu süreçte geride kalmaması gerektiğini ifade eden Özvar, yapay zekâ araçlarının bugüne kadar çoğunlukla öğretim elemanlarının bireysel çabalarıyla öğrenildiğine işaret ederek bundan sonraki süreçte bu araçların sahip olduğu pota
İstanbul'da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira nakdi destek
Ensarullah, Suudi Arabistan'a ait Apache tipi helikopteri düşürdü
03Meteoroloji'den şiddetli yağış ve fırtına uyarısı
04İstanbul'da taşan derede kaybolan 2 kişi aranıyor
05Edirne ve Kırklareli'de 24 düzensiz göçmen yakalandı
06Ukrayna'dan Rusya'ya İHA saldırısı: Petrol terminali ve veri merkezi vuruldu
07Malatya’da Miniklerden Gazze’ye Anlamlı Mesaj
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Arca Çorum Fk
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Erzurumspor Fk
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Göztepe A.ş.
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor