Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Şubat 2022 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Örki’den Miraç kandili mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Örki’den Miraç kandili mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, "Mübarek üç ayların içindeki en özel gecelerden olan kandiller, içsel dünyamıza ışık olması açısından ayrı bir güzellik yaşatır" dedi.

Mübarek üç ayların içinde yer alan maneviyatı büyük gecelerden olan Miraç Kandili, 27 Şubat 2022 gecesi idrak edilecek. Maneviyatı büyük bu geceyle ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mesaj yayımladı. Miraç, Hz. Peygamber'in Mescid-i Aksa'dan semalara yükselmesi ve Allah katına çıkması demek olduğunu ifade eden Başkanı Örki, "Miraç olarak adlandırılan olay, Hazreti Muhammed'in, Allah'ın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam'ın rehberliğinde Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği geceyi ifade eder. Miraç, Hz. Peygamber'in eşini ve amcasını kaybettiği, işkence ve zulmün iyice arttığı günlerden bir gece Mekke'den Kudüs'e, oradan da göğe davet edilmesi ve götürülmesi olayıdır. Bu kadar özel bir gece, içinde ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi barındırmaktadır. Bu mübarek kandil gecesinde, Âlemlerin rabbinin sonsuz rahmet ve merhametine ulaşmaya çalışmalıyız. Mübarek üç ayların içindeki en özel gecelerden olan Miraç Kandilinin başta Pamukkaleli hemşerilerimizle birlikte tüm İslam alemine sağlık, huzur, bereket getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile Dünya'da yaşanan, en çok da masum çocuk ve kadınların zarar gördüğü tüm savaşların sona ermesini diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber