Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Nisan 2024 - 18:07 Yorum: 0

Başkan Özçelik belediye personeliyle bayramlaştı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, ilk personel bayramlaşmasını Belediye hizmet binasında gerçekleştirdi.Alanya Belediyesi’nde Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde personel bayramlaşması yapıldı. Başkanlık makamının bulunduğ...

Başkan Özçelik belediye personeliyle bayramlaştı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, ilk personel bayramlaşmasını Belediye hizmet binasında gerçekleştirdi.
Alanya Belediyesi’nde Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde personel bayramlaşması yapıldı. Başkanlık makamının bulunduğu katta saat 17.00’da gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Belediye Başkanlığı döneminin ilk bayramlaşmasında ana hizmet binasında görev alan Birim Müdürleri ve personelle bir araya geldi. Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Özçelik, tüm personele sevdikleri ve aileleriyle birlikte geçirecekleri mutlu bir bayram dilerken, Kadir Gecesini kutladı. Özçelik, bayramda mesai yapacak olan çalışanlara da kolaylık diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber