Eskişehir TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi'nin "Unutulmayan Şarkılar" konseri davetliler tarafından ilgi gördü ve beğeni topladı.
Okulun öğretmen ve öğrencilerinden oluşan konser, Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Müzik öğretmenleri Eser Büyükcan İlhan, Ceren İmadoğlu ve Müjde Susurluk Aydın'ın hazırladığı koro; 1970'li yılların pop şarkılarını barkovizyon eşliğinde seslendirirdi. O yıllara ait kıyafet ve saç modelleri sahnede yerini aldı. Okul Müdürü Tarık Güven'in de bir şarkı söylediği konserde; davetliler de büyük coşku ile şarkılara eşlik etti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.