Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tüm halkı 4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek büyük buluşmaya...
Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tüm halkı 4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek büyük buluşmaya davet etti.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek tüm halkı 4 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek olan mitinge davet etti. Canik halkının büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la buluşmayı beklediğini kaydeden Başkan Sandıkçı, "Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız" dedi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin önemine işaret ederek, "Hemşehrilerimiz 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlerin hayati önem taşıdığının bilincinde. İlçemizde misafir olduğumuz her hanede, sohbet ettiğimiz her vatandaşımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir teveccüh var. Allah'ın izniyle Canik, Türkiye Yüzyılı'na hazır. Hemşehrilerimiz seçimlerde güven ve istikrardan yana olacak ve geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte ele ele gönül gönüle çalışmaya devam edecek, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır eserleri ilçemize kazandırmayı sürdüreceğiz. Canik'te Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz" diye konuştu.
Vatandaşları büyük buluşmaya davet eden Başkan Sandıkçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Samsun'umuza teşrif ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan dolayı şeref ve tarifsiz bir mutluluk duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız. Tüm hemşehrilerimi Türkiye Yüzyılı'nın mimarı, dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılamaya davete ediyorum" şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan buluşma programı 4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Malatya'da silahlı saldırı: 1 yaralı
Çocukların eğitim sürecinde güvenliğine yönelik iş birliği protokolü imzalandı
03Danimarka, ABD ve Grönland arasında imzalar atılıyor
04Amasya'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: 2'si ağır 24 yaralı
05Birleşmiş Milletler 81. Genel Kurulu bugün başlıyor
06TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 19 Ekim'e kadar sürecek
07Türkiye-Mısır-Pakistan-Suudi Arabistan Dışişleri Bakanları Toplantısı düzenlendi
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor