Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:41 Siper suçlarla mücadele kapsamında 179 şüpheli yakalandı05:18 ABD Başkanı Trump’tan İran’ın nükleer tesislerini hedef alan saldırılarla i...03:33 Sultangazi’de bıçaklı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti02:43 Antalya’da 3 midibüs birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü: 6 yaralı01:43 Kırıkkale’de uyuşturucu suçundan aranan hükümlü yakalandı01:28 Kırıkkale’de husumetlisini ağır yaralayan zanlı tutuklandı01:08 Ankara’da ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen otomobile çarptı: 2...01:08 Ankara’da ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen otomobile çarptı: 2...01:07 Kırkağaç’ta hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı feci kaza kamerad...01:07 Kırkağaç’ta hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı feci kaza kamerad...01:04 Bilecik’te bir orman yangını daha başladı01:04 Bilecik’te bir orman yangını daha başladı00:41 Motosikletten düşen adam hayatını kaybetti00:30 Bilecik’teki yangında traktör ve otomobil alevler arasında kaldı00:30 Bilecik’teki yangında traktör ve otomobil alevler arasında kaldı00:28 Orman yangınının en çarpıcı görüntüsü: Alevler adeta hortum oluşturdu00:28 Orman yangınının en çarpıcı görüntüsü: Alevler adeta hortum oluşturdu00:11 Malkara’da ormana sıçrayan anız yangını kontrol altına alındı00:09 Giresun’da bir iş yeri çıkan yangında kullanılmaz hale geldi23:59 İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy: "İsrail’in yeni yardım sistemi Gazzeliler...
Asayiş 16 Mayıs 2024 - 20:11 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:11 Yorum: 0

Hatay’da orman yangını kontrol altına alındı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve iki noktada süren yangın kontrol altına alınırken, yangınla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Hatay’da orman yangını kontrol altına alındı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve iki noktada süren yangın kontrol altına alınırken, yangınla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Dörtyol ilçesi Konaklı Mahallesi ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ait çok sayıda arazöz, iş makinesi ve orman işçisinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bu arada, Hatay Valiliği yangında sabotaj ihtimaliyle 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, "18 Nisan 2022 Pazartesi günü Dörtyol ilçemizde çıkan orman yangını, Hatay Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, ilçe belediye itfaiye ekipleri ve çevre illerdeki belediyelerin itfaiye ekipleri ile birlikte yapılan çalışmalarla yangın kontrol altına alınmış olup 1 uçak, 20 arazöz ile soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangında sabotaj ihtimaliyle ilgili 2 şahıs şüpheli olarak gözaltına alınmış olup konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber