MENÜ

Başkan Taşkın, Çınarpark alanında incelemelerde bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Göleti ile Çınar Park arasındaki bölgede yapımı devam eden Çarşıbaşı Projesi Alanı’nda incelemelerde bulundu. Proje kapsamında Orduzu Çınar Park ile Pınarbaşı Parkı, toplam 160 bin metrekare...

Yayınlanma: 11 Mayıs 2025 10:27 Güncelleme: 01 Eylül 2025 15:04
Başkan Taşkın, Çınarpark alanında incelemelerde bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Göleti ile Çınar Park arasındaki bölgede yapımı devam eden Çarşıbaşı Projesi Alanı’nda incelemelerde bulundu. Proje kapsamında Orduzu Çınar Park ile Pınarbaşı Parkı, toplam 160 bin metrekarelik büyük bir yeşil alanda birleşerek vatandaşların hizmetine sunulacak.
Battalgazi Belediyesi, ilçenin hızla büyüyen yerleşim bölgelerinde sosyal donatı ve yeşil alan ihtiyacını karşılamaya yönelik projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Orduzu Göleti ile Çınar Park arasında hayata geçirilen 160 bin metrekarelik Çarşıbaşı Alanı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, projeyi yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalara dair bilgi aldı.

"70 bin kişilik yeni yaşam alanına nefes olacak"
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, saha incelemesi sırasında yaptığı açıklamada, "Battalgazi’mizin geleceğine damga vuracak bu projeyle Orduzu Çınar Park ile Pınarbaşı Parklarını birleştiriyoruz. 160 bin metrekarelik alanda yürütülen bu çalışmayla vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği modern ve güvenli bir yeşil alan oluşturuyoruz. Özellikle Pınarbaşı Mahallemizde hızla yükselen TOKİ konutlarıyla birlikte bölgede yaklaşık 70 bin kişilik yeni bir yaşam alanı doğuyor. Bu kadar büyük bir nüfusun sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak, nefes alabilecekleri alanlar oluşturmak bizim asli görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Bu yaz hizmete açılacak
Bu yaz aylarında tamamlanması hedeflenen proje ile birlikte, gölet çevresi düzensiz yapılaşma ve çevre kirliliğinden arındırılarak ailelerin huzurla vakit geçirebileceği bir yaşam alanına dönüştürülecek. Mevcut vadideki doğal doku korunarak yürüyüş yolları, oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle bölgeye yeni bir kimlik kazandırılacak.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30