Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Mart 2024 - 13:56 Yorum: 0

Başkentteki imalathane yangını kontrol altına alındı

Ankara’da mobilya üretilen imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.Altındağ ilçesi Çamlıtepe Caddesi Özgür Sokak’ta yer alan mobilya imalathanesinde, sabah 07.00 sıralarında bilinmeyen b...

Başkentteki imalathane yangını kontrol altına alındı

Ankara’da mobilya üretilen imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
Altındağ ilçesi Çamlıtepe Caddesi Özgür Sokak’ta yer alan mobilya imalathanesinde, sabah 07.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yükselen alevleri ve gökyüzünü kaplayan dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin 6 saatlik yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı öğrenildi. Küle dönen dükkanda ise maddi hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, bölgeye gelen Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, durumla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
"Çatı katından dumanlar çıktığını gördük"
Olayın tanıklarından Bülent Irmak, “Sabah dükkanımızı açtığımızda, komşumuzun çatı katından dumanlar çıktığını gördük. İtfaiyeyi aradık, kısa sürede gelip müdahale ettiler. Uzun süre uğraştılar. Neden çıktığını bilmiyoruz. Burası mobilya imalathanesi. Yangının çıktığı sırada kapalıydı. Herhangi bir can kaybı, yaralanma yok" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber