Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 19 Mart 2024 - 14:59 Yorum: 0

Batman’da Şubat ayında 50 bin yolcu havayolunu kullandı

Batman Havalimanı’nda Şubat ayında 50 bin 988 yolcu havayolunu kullandı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Batman Havalimanı’nda 2024 yılı şubat ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatisti...

Batman’da Şubat ayında 50 bin yolcu havayolunu kullandı

Batman Havalimanı’nda Şubat ayında 50 bin 988 yolcu havayolunu kullandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Batman Havalimanı’nda 2024 yılı şubat ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı.
İstatistiklere göre, Batman Havalimanı’nda şubat ayında, iç hat yolcu trafiği 50 bin 634, dış hat yolcu trafiği 354 kişi oldu. Şubat ayında Batman Havalimanı’na iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 306, dış hatlarda 2 olmak üzere toplamda 308’e ulaştı. Yük, kargo, posta, bagaj trafiği ise Şubat ayında toplamda 584 ton oldu. Ocak ve Şubat ayında toplamda Batman Havalimanı’nda yolcu trafiği 106 bin 532, uçak trafiği 664, yük trafiği kargo, posta, bagaj ise bin 141 ton olarak gerçekleşti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber