Battalgazi Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 7 madde karara bağlanırken meclise başkanlık eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın yapılan çalışma...
Battalgazi Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 7 madde karara bağlanırken meclise başkanlık eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında Mayıs ayı 2. birleşimde bir araya geldi. Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü.
Meclis toplantısının ardından belediyenin yaptığı çalışmalar konusunda meclis üyelerini bilgilendiren Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, "Kilit taşı fabrikalarımızda sona geldik. Sürecimiz aksamadan devam ediyoruz. Bundan sonra şirketimizden ürettiğimiz taşları kullanacağız. Gençlik Bakanlığımızla spor tesislerimiz için de gerekli girişimleri bulunduk. 25 civarında spor tesisini ilçemize kazandıracağız. Büyük bir kısmını bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Özellikle taşrada sahalarımızın kurulumunu yapacağız. Çok büyük bir projeyi hayata geçireceğiz. Bir diğer önemsediğimiz konu ise taziye evleri. Eski Malatya’da büyük camimizin alt kısmını da taziye evine dönüştüreceğiz. Çok geniş bir alan ve bir kısmı taziye evi yapacağız. Eski Malatya’nın da bu anlamda büyük bir sorununu ortadan kaldıracağız ve Toptaş Mahallesi’nde de bu çalışmayı kısa süre içinde yapacağız. Mahallelerimizin tümüne hizmetlerimizi yayacağız" ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı, 3 Haziran Salı günü saat 14.00’da Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Barış rüzgârı altını ayakta tutmaya yetmedi
ABD'den Tel Aviv'e: Sizi koruyan silahların çoğunu biz sağladık
03Brent petroldeki düşüş benzine indirim olarak yansıdı
04Belçika kullanmadığı savaş uçaklarını Ukrayna'ya bağışlayacak
05Avrupa’nın birçok bölgesinde “Süper tropik gece” alarmı
06Muğla'da durdurulan otomobilde 5 kilogram skunk ele geçirildi
07Hakkari’de 2 kilogram skunk ele geçirildi: 4 tutuklama
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük