MENÜ

Battalgazi’de 383 konut için geri sayım başladı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçede yürütülen rezerv alan çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21. bölge rezerv alanında çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Taşkın, vatandaşlara...

Yayınlanma: 03 Şubat 2025 13:05 Güncelleme: 04 Eylül 2025 13:42
Battalgazi’de 383 konut için geri sayım başladı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçede yürütülen rezerv alan çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21. bölge rezerv alanında çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Taşkın, vatandaşlara sürece destek olmaları çağrısında bulundu.
Battalgazi Belediyesi, ilçede ilan edilen rezerv alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Cirikpınar Mahallesi’ndeki 21. bölge rezerv alanında incelemelerde bulunarak, müteahhit firmanın temel kazı çalışmalarına başladığını ifade etti.
Tahliye sürecinde bazı küçük çaplı aksaklıklar yaşandığını ancak sürecin büyük ölçüde tamamlandığını belirten Başkan Taşkın, 383 konut, 123 dükkan ve 1 fırının inşa edileceği rezerv alanında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.
Rezerv alanlarının devletin sunduğu önemli bir imkan olduğunu söyleyen Başkan Taşkın, "Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirelim. Modern teknolojiyle inşa edilen konutlardan ve devletin sağladığı ödeme kolaylıklarından faydalanalım. Aksi takdirde, yıkılan binaları kendi imkânlarımızla yeniden yapmak oldukça zor olacak. Her geçen gün bu zorluk daha da netleşiyor. Bu nedenle özellikle rezerv alanlarında yaşayan vatandaşlarımızdan süreci kolaylaştırmalarını rica ediyorum" dedi.
Battalgazi Belediyesi olarak tahliye ve taşınma sürecinde üzerlerine düşen tüm yükümlülükleri yerine getireceklerini belirten Başkan Taşkın, Cirikpınar Mahallesi’nin, çarşı merkezinin ve yeni çarşı projesinin hemen karşısında yer aldığına dikkat çekerek, buradaki konutların 2026 yılının başlarında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30