Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Mayıs 2024 - 20:32 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:32 Yorum: 0

ABD ve Ukrayna Genelkurmay Başkanları Polonya’da bir araya geldi

ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy ile Polonya'da bir araya geldi.

ABD ve Ukrayna Genelkurmay Başkanları Polonya’da bir araya geldi

ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy ile Polonya'da bir araya geldi. Genelkurmay Başkanları Rusya'nın saldırılarının başlamasından bu yana ilk kes yüz yüze görüştü.

ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujnıy Polonya'da bir araya geldi Zalujnıy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Milley ile Polonya'nın güneydoğusunda bir görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu. Görüşmede, ABD'ye sürekli desteği ve yardımı dolayısıyla teşekkür ettiğini belirten Zalujnıy, ABD'li mevkidaşına tedarik edilmeleri durumunda Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin zaferini hızlandıracak acil ihtiyaçları sunduğunu ifade etti. Savaşın başından bu yana sık sık telefonla konuşan Genelkurmay Başkanları ilk kez yüz yüze görüşürken, görüşmenin gerçekleştiği yerin adı kamuoyu ile paylaşılmadı.

ABD ve Ukrayna Genelkurmay Başkanları bu hafta Brüksel'de düzenlenecek NATO toplantısında görüşecekti, Zalujnıy'ın plan değişikliği nedeniyle söz konusu toplantıya katılamayacağı ortaya çıkınca iki komutan Polonya'da bir araya geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber