Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 24 Kasım 2022 - 14:18 Yorum: 0

Bayburt’un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürpriz

Bayburt il Jandarma Komutanlığı, Bayburt'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Yoncalı köyünün tek öğretmeni olan Zahide Varlı'ya 24 Kasım Öğretmenler Günü...

Bayburt’un en uzak köyündeki tek öğretmenine jandarmadan sürpriz

Bayburt il Jandarma Komutanlığı, Bayburt'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Yoncalı köyünün tek öğretmeni olan Zahide Varlı'ya 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Bayburt'un en uzak köyü olan ve köy okulunun tek öğretmenini Öğretmenler Gününde unutmayan jandarma ekipleri 10 kişilik sınıfı ziyaret ederek Varlı'nın Öğretmenler Gününü kutladı. Öğrencileri de unutmayan ekipler, miniklere çeşitli hediyeler vererek, oyunlar oynayıp, keyifli dakikalar geçirdiler. Gerçekleşen sürpriz ziyaretten Varlı'nın yanı sıra öğrenciler de mutlu olduklarını belirterek, ekiplere teşekkürlerini ilettiler. Günün anısına Varlı'ya çiçek takdim eden ekipler, öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekilerek köyden ayrıldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber